DNEVNI HOROSKOP za 25. april: Rak se vraća u prošlost, Ovan u oblacima, Vagi stiže iznenađenje a Jarcu novac….

DNEVNI HOROSKOP za 25. april: Rak se vraća u prošlost, Ovan u oblacima, Vagi stiže iznenađenje a Jarcu novac….

24. travnja 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Nesuglasice s kolegama riješite diplomatski. Izbjegnite povišene tonove i situacije koje bi mogle završiti raspravom, a pokažite i više sluha za tuđe prijedloge. Novčani izgledi su zadovoljavajući. Iako vam se sredstva neće zadržavati na računu, priljevi će biti učestaliji. Iznenadit će vas nečija gesta ili će vas nečiji poziv potaknuti na promjenu planova.

 

 

ŠKORPIJA

Ako ste u vezi, razlike u karakterima doći će do izražaja. Partnerov postupak nagnat će vas da se odlučnije borite za ljubav. Moguće su prolazne nesuglasice, osobito zbog odgoja djece ili novca. Strpljenje vam je na rubu pa ćete se bez pravog razloga ljutiti na bližnje. Nagomilani stres traži prikladan ventil pa vam je pojačana tjelesna aktivnost nužna.

 

 

STRELAC

Nakon napornog radnog dana nemojte se zaleći u krevet. Ostatak slobodnog vremena provedite po svom guštu, bilo da je riječ o odlasku frizeru, posjetu prijateljima ili kavi u gradu. Darujte si neku sitnicu, novu odjevnu stvar ili se počastite ulaznicom za kino predstavu. Odijevajte se primjereno vremenskim prilikama kako biste izbjegli prehladu.

 

STIŽE NOVAC

 

JARAC

Netko uzbudljiv i privlačan sve više vam je u mislima. Druga strana osjeća isto što i vi pa je samo pitanje dana kada će doći do nečeg konkretnijeg, možda i veze. Neočekivani novčani dobitak ili dar pridonijet će okončanju financijskog problema. Potkraj dana očekujte telefonski razgovor, pismo ili susret s članom rodbine.

 

 

VODOLIJA

Želite li uspješno izaći na kraj sa stresnim zbivanjima, zadržite objektivni pristup. Ne doživljavajte stvari previše osobno, a za puni uspjeh u poslovanju bit će nužni trenuci odmora i opuštanja. Zaključite li da vaši sugovornici razmišljaju drukčije od vas, suzdržite se od rasprava. Najbolje vam ide u ljubavi – partner vas sve više voli.

 

 

RIBE

Isplatit će vam se marljivost i pametna strategija, čime ćete se dokazati vrijednim stručnjakom. S lakoćom ćete otkrivati propuste projekata na kojima radite, kao i pogreške u radu suradnika. S partnerom ćete postići dogovor oko podjele obaveza, djece i financijskih troškova. Učite li za ispite, više se potrudite – nemojte se oslanjati na sretne okolnosti.

 

24SATA.HR

Stranice: 1 2