Ova tri znaka USKORO očekuju velika ISKUŠENJA i jako TEŽAK PERIOD

Ova tri znaka USKORO očekuju velika ISKUŠENJA i jako TEŽAK PERIOD

24. travnja 2019. 0 By Admin 1

Horoskop otkriva koje znakove Zodiajka očekuju nevolje u vladavini Bika! Ne brinite, kada Sunce izađe iz znaka Bika, sve se za vas vraća u normalu…

 

Vladavina Bika trajaće do 21. maja i nekim znacima Zodijaka doneti poteškoće. Neki će se lako uznemiriti, neki će proći kroz promene, a drugi će se osećati vrlo nesigurno u svojim životima.

 

Saznajte koja tri znaka Zodijaka će naići na poteškoće u sezoni Bika i ako se nađete na listi, ne brinite, samo morate sačekati da ovaj mesec prođe i onda će se sve vratiti u normalu!

 

Blizanci

Vi ste veoma razdražljivi. Uzmite vazduha i dišite, Blizanci! Sunce aktivira vašu misterioznu dvanaestu kuću snova, završetaka i rada iza scene, tako da se osećate mnogo spektakularnije nego obično. Na primer, možete osetiti potrebu da se izolujete ili napravite korak unazad, i to je u redu. Ali pošto je električni Uran u igri, možete očekivati i duhovnu revoluciju.

 

 

Vaga

Prolazite kroz dugo očekivanu transformaciju. Oh, Vage, vi imate toliko talenata i sposobnosti koje možete podeliti sa svetom, ali pre nego to učinite, svemir zahteva da se rešite nekoliko stvari. Sunce je u vašem osmom domu intime, transformacije i zajedničkih resursa, tako da ćete se ovog puta možda osećati ranjivo.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2