DNEVNI HOROSKOP za 26. april: Raka čeka prava drama, Jarac u velikom iskušenju, Bik glavom kroz zid…

DNEVNI HOROSKOP za 26. april: Raka čeka prava drama, Jarac u velikom iskušenju, Bik glavom kroz zid…

25. travnja 2019. 0 By Admin 1
  • Vaga

    Samouverenost i nadmeni stav iritiraju okolinu koja već neko vreme ima strpljenja za sve gafove koje ste počinili. Ukoliko se ne presaberete, krajem dana možete doživeti veoma neprijatnu situaciju iz koje se nećete lako izvući.

     

 

  • Škorpija

    Na pomolu su ljubavni problemi. Trud, koji ste uložili u odnos s voljenom osobom, kao da nije prepoznat. Očekujete reakciju s druge strane, ali ona izostaje. Ograničite svoje strpljenje, nakon toga reagujte, jer svako dalje odlaganje komplikuje odnose.

     

 

  • Strelac

    Suočeni ste s disbalansom između onog što racionalno znate i onog što intuitivno osećate. Kolebate se, suviše je lucidno doneti važnu odluku samo na osnovu osećaja, bez načina da to dokažete. Ne pravdajte se nikom, vaš sud je nepogrešiv.

     

 

  • Jarac

    Sanjarenje koje vas je obuzelo projektuje se i na ljubavni plan. Spustite se na zemlju, zbog naglašene promenljivosti raspoloženja pojačano ste osetljivi čime možete iskomplikovati odnose i već klimavu vezu dovesti u teško iskušenje.

     

 

  • Vodolija

    Zainteresovao vas je neko nov i trenutno pokušavate da se usredsredite na to. Ne zalećite se u nove ljubavne avanture naročito ako još uvek niste raščistili s nekim iz prošlosti. Uspomene koje vas muče, mogu postati nepremostiva prepreka za novu romansu.

     

 

  • Ribe

    Izbegavate kontakte sa osobama koje vas iscrpljuju. Ipak, poslovnost ne poznaje takvo ponašanje, pa ćete biti primorani da istrpite nekoliko sastanaka na kojima ćete, na kraju, saznati nekoliko pozitivnih novosti koje vas lično afirmišu.

     

 

novosti.rs

Stranice: 1 2