DNEVNI HOROSKOP za 27. april: Ovan u novoj romansi, Bik razočaran, Škorpija u zanimljivoj igri, Vodoliju čeka radost…

DNEVNI HOROSKOP za 27. april: Ovan u novoj romansi, Bik razočaran, Škorpija u zanimljivoj igri, Vodoliju čeka radost…

26. travnja 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Ljubav Izmišljate stvari koje se nisu dogodile. Za ljubomorne optužbe na njegov ili njezin račun nemate nikakvih materijalnih dokaza. Stišajte maštu.

Posao Možda krivo protumačite informacije i pogrešno ih prezentirate javnosti. Ljudi misle da manipulirate, ali vaše pogreške nisu namjerne.

Zdravlje Živite u paralelnoj stvarnosti. Ne razlikujete stvarnost od mašte. Lako se poistovjetite s drugima, iako se osjećate nesigurno u kontaktima.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav Zaigrali ste se s tuđim osjećajima. Važno vam je da imate potpunu kontrolu nad svim i svačim, a istovremeno sebe vješto skrivate i maskirate.

Posao Oni kojima niste simpatični i danas će imati nešto protiv vas. Pazite da se ne zamjerite poslodavcu. Možda se on(a) opasno zamjeri vama?!

Zdravlje Vaša energija je u padu, a to ne podnosite, jer živite u uvjerenju da ste neranjivi. Ne radite ništa loše. Učinite nešto pozitivno za svijet.

 

 

STRELAC

Ljubav Pokušavate dokazati određene stvari njemu ili njoj, ali on(a) ne shvaća smisao onoga što govorite. Za sve su krivi vaši različiti svjetonazori.

Posao Trošite previše vremena i energije na posao, i zbog toga trpi i ispašta vaš ljubavni život. Tražite pravu mjeru u svemu, za dobro svih oko vas.

Zdravlje Ako obavljate posao u sjedećem položaju, početi ćete osjećati smetnje s kralježnicom. Poduzmite nešto. Češće se prošetajte i razgibajte.

 

NOVE ŠANSE

 

JARAC

Ljubav Depresivni ste, bez specijalnog razloga. Ako ste u vezi, tražite od njega ili nje stalnu pažnju i potpunu posvećenost, a to je teško ispuniti.

Posao Posao vam nije prvi po redu važnosti. Radite ono što morate, i ništa više a ni manje od toga. Situacija će se promijeniti. Stižu vam nove obveze.

Zdravlje Živite asketski život, a sve zbog razočaranja i nesigurnosti u kontaktima s drugima. Prepustili ste se vašem unutarnjem svijetu snova.

 

 

VODOLIJA

Ljubav Doživjeti ćete stanje velikog zadovoljstva. Partner(ica) će vas ugodno iznenaditi sa specijalnim poklonom. Dobivate ono što ste zaslužili.

Posao Niste raspoloženi za posao. Nestrpljivo iščekujete kraj radnog vremena. Nedostaje vam osjećaj odgovornosti. Netko će vas trgnuti iz letargije.

Zdravlje S vašim osjećajima je sve u redu, vi samo griješite u njihovom tumačenju. Porazgovarajte o vašim problemima s osobom od povjerenja.

 

 

RIBE

Ljubav Nemate razloga za paniku. On ili ona vas voli i to će vam danas iznova dokazati. Izbjegavajte pretjeranu posesivnost, nije vam potrebna.

Posao Ne želite odustati od vaših ideala. Želite pod svaku cijenu dokazati da ste u pravu. Iz vas izbija čudna snaga. Broj vaših sljedbenika raste!

Zdravlje Tmurni oblaci se razilaze, i vi ste opet vedri i radosni. Određene probleme s disanjem osjećati će (naj)mlađa populacija astroloških Riba.

 

net.hr

Stranice: 1 2