DNEVNI HOROSKOP za 28. april: Blizanci usamljeni, Lav želi avanturu, Bika očekuje uspeh, Vodoliji stiže nova ljubav…

DNEVNI HOROSKOP za 28. april: Blizanci usamljeni, Lav želi avanturu, Bika očekuje uspeh, Vodoliji stiže nova ljubav…

27. travnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Ljubav Nova ljubav kuca na vrata vašeg srca. Ako pristanete na nemoralnu ponudu, izgubit ćete unutarnji mir. Dobro razmislite o svemu.

Posao Brzi ste i snalažljivi kada trebate zgrabiti novu poslovnu priliku. Imate jako vrijedne i vrlo poštene suradnike, i to je tajna vašeg uspjeha.

Zdravlje Možda vam se upale spoznajne lampice, pa donesete odluku o prestanku pušenja. Definitivno vam je potreban zdrav preobražaj u glavi.

Snovi i vizije Imate li ispravan stav, u životu je sve dobro. Patnja je velika učiteljica koja vas uči poniznosti, poštovanju i otvorenosti i koja vas jača.

 

 

BIK

Ljubav Nedostaje vam osjećaj za zajedništvo. Svoje želje ispunjavate, a njegove ili njezine ne. Potreban vam je potpuno novi pogled na ljubav.

Posao U dobroj ste poslovnoj poziciji, i to vas veseli i smiruje. Vrijedni ste i štedljivi. Vaš uspon ka materijalnom blagostanju nastavlja se bez zastoja.

Zdravlje Živite u obilju. Imate svega previše. Ako ste nagomilali prekobrojne kilograme, računajte na neizbježne zdravstvene smetnje.

Snovi i vizije Stalno razmišljajte što onaj drugi može napraviti, a što ne može. Razmislite da li ga možda preopterećujete, previše zahtijevate ili na nešto ne obraćate pozornost.

 

NOĆNI IZLAZAK

 

BLIZANCI

Ljubav Usamljeni Blizanci pripremaju novu ljubavnu strategiju. Osoba rođena u znaku Lava preduhitriti će vas pozivom za večernji izlazak.

Posao Sanjate lagodan život s puno novaca u banci. Mnogi su prodali svoju dušu zbog materijalne koristi. Prava mjera je mudrost. Imajte mjeru!

Zdravlje Nastavljate ignorirati vlastite zdravstvene probleme, a to može biti jako opasno. Niste neuništivi. Stišajte ego i radite na promjeni svijesti.

Snovi i vizije Pozitivno mišljenje golema je snaga. S pomoću pozitivnoga mišljenja možete na svoju budućnost pozitivno utjecati, i možete sebe sačuvati od posljedica negativnog razmišljanja.

 

 

 

RAK

Ljubav Zaljubili ste se u pogrešnu osobu. Ponekad se suprotnosti savršeno usaglase, ali kod vas i njega ili nje to nije slučaj. Život ide dalje.

Posao Vaša ambicioznost nikada nije bila izraženija. Prekovremeni rad postao je vaša nezdrava navika. Sve ima svoju cijenu. I onu previsoku.

Zdravlje Niste u depresiji, jer se ne želite prepustiti negativnim emocijama. Sposobni ste ostati na nogama, unatoč ljubavnim problemima. Zdravi ste.

Snovi i vizije Ništa bolje vam se ne može dogoditi nego da vam se ukaže na vaše pogreške – jer na taj način sve više upoznajete sebe, a i druge.

 

ŽELJNI AVANTURE

 

LAV

Ljubav Trijeznite se od opijenosti. On(a) vam nudi prijateljstvo, a vas zanima strastvena avantura. Rezultat je neriješen. Nitko nije pobjednik.

Posao Svjesni ste poslovne neizvjesnosti. Ne pretjerujte s negativnim gledištima. Kada ste u prošlosti bili na rubu, uvijek vas je pozitiva spasila.

Zdravlje Napadaju vas virusi i bakterije, ali stanje stvari nije preopasno. Imate brojnu planetarnu potporu, i za koji dan u potpunosti ćete ozdraviti.

Snovi i vizije Sreću postižete samo žrtvom i odricanjem – i uvidom. Uvid je kada znate kada ćete što žrtvovati, te kada se trebate i čega odreći.

 

 

DEVICA

Ljubav Vaš ljubavni idealizam najprije vas vodi u zabunu, a potom u razočaranje. Ne vidite dobro ono što je svima uokolo vas kristalno jasno.

Posao Ne idete naprijed, a ni natrag. Stojite na mjestu, i čekate da se nešto samo od sebe dogodi. Pasiva je veliki problem. Morate se pokrenuti.

Zdravlje Teško vam je ostvariti ravnotežu između materijalnih želja i duhovnih potreba. Onaj tko to zna uskladiti, mudri je umjetnik življenja.

Snovi i vizije Koliko malo nudi bogatstvo, posebno neetički stečeno bogatstvo, pokazuje činjenica da brojni bogati ljudi nisu ni sretni ni zadovoljni, a niti su u posjedu unutrašnje sreće – dok je upravo ovo istinsko bogatstvo!

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2