DNEVNI HOROSKOP za 29. april: Ovan na putu, Lav u dilemi, Blizancima stiže iznenađenje, Škrorpija se vraća u prošlost…

DNEVNI HOROSKOP za 29. april: Ovan na putu, Lav u dilemi, Blizancima stiže iznenađenje, Škrorpija se vraća u prošlost…

28. travnja 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Pokušajte da budete malo tolerantniji kada je reč o ljudima čije mišljenje se kosi sa vašim. Ovo se naročito odnosi na mišljenje vaših nadređenih i danas povedite računa kako komunicirate na radnom mestu. Niste u poziciji da insistirate da ste u pravu, pa čak i da je to istina. Jedno prijateljstvo će prerasti u romansu, a danas ćete videti prve naznake toga.

 

 

ŠKORPIJA

Ovo je dan za sumnje, preispitivanja, analizu prošlosti i sopstvenog ponašanja. Danas biste mogli mnogo toga da naučite o sebi. U moru emocija, ideja i misli, pokušajte da uvidite gde grešite. Planove koje danas budete kovali, potrudite se da realizujete u što kraćem periodu. Novčana situacija je zadovoljavajuća, ali ne bi bilo loše da uvedete mere štednje.

 

 

STRELAC

U poslednje vreme gomilali ste neke negativne emocije, umesto da ste se konsultovali sa osobom od poverenja, pa danas postoji velika opasnost da one eskaliraju i učinite nešto zbog čega ćete se kasnije sigurno kajati. Novčana situacija je zadovoljavajuća, pa ćete čak biti u mogućnosti da izađete u susret nekome kome je potrebna pozajmica.

 

STIŽE POZIV

 

JARAC

Osećaćete priličnu fizičku i emocionalnu napetost i bilo bi dobro da povedete računa o tome. Vaš organizam vapi za odmorom i relaksacijom, i potrudite se da danas nađete vremena za to. Jedan poziv iz inostranstva koji željno očekujete pristiže predveče. Danas ste raspoloženi za nova saznanja i usvajanje informacija, ali bilo bi bolje da to odložite za neki drugi dan.

 

 

VODOLIJA

Niste raspoloženi za priču i druženje i mnogi se pitaju koji je razlog ovakvog ponašanja. Moguće je da vas izjeda jedno saznanje i plašite se da ne biste bili u stanju da ga zadržite za sebe. Ne bi bilo loše da se poverite jednom članu porodice. Ne morate ispričati detalje, ali predočite o čemu se radi, kako biste znali na koji način da se postavite u novonastaloj situaciji.

 

 

RIBE

Partner će zahtevati vašu punu pažnju i raspoložen je da satima govori o stvarima koje vas ne zanimaju, pa pokušajte da napravite kompromis. Čuvajte se nepromišljenih izjava koje bi mogle da povrede njegova osećanja. Imaćete potrebu da veći deo dana budete u pokretu, a to će vam oduzimati mnogo energije. Izbegavajte nepotrebnu sekiraciju.

 

nezavisne.com

Stranice: 1 2