DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 29. april: Devicu očekuje zanimljiv susret, Ribe na sastanku, a jedan znak će se jako razočarati…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 29. april: Devicu očekuje zanimljiv susret, Ribe na sastanku, a jedan znak će se jako razočarati…

28. travnja 2019. 0 By Admin 1

   VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Posesivnost je za vas veoma stresna jer ne uspevate vašem partneru da nametnete svoju volju, mada možda niste sigurni ni šta bi to trebalo da bude, kakav bi vaš odnos trebalo da bude. Morate biti iskreniji kada razgovarte sa nekim ko vam je posebno veoma drag.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Razvoj vaših planova ide vam u prilog, potrebno je samo da zaboravite na neke probleme sa kojima ste suočeni u poslednje vreme i sa kojima niste znali kako da izađete nakraj. Nemojte se opterećivati onim što o vama pričaju Ovan ili Jarac. Partner je spreman na ustupke.

    STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Dobro se pazite da ne dođete u iskušenje kada su u pitanju prijateljice ili koleginice vaše partnerke, mnogima se dopadate i mogu vam postaviti zamku u koju ćete lako upasti. Pokušavate da se dogovorite oko zajedničkog puta sa jednom Vagom.

PROMENITE TAKTIKU

   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Preokupirani ste razmišljanjima o nečemu što se možda neće dogoditi. Pokušavate da se postavite drugačije kada je u pitanju veza sa osobom koja vam stalno zamera da je zanemarujuete. Nemojte se previše okupirati temama koje se odnose na prošlost i na nešto što ste odavano raščistili.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Današnji dan vam donosi mogućnost susreta na javnom mestu. Vi ćete verovatno biti u prilici da razgovarate sa nekom damomm koja vam je veoma naklonjen. Najverovatnije da se radi o jednoj osobi koja često putuje u inostranstvo.

   RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Spremni ste da preko nečega pređete i da date na znanje jednom Biku da imate potrebu da budete zajedno. Ako se radi o osobi koja ima veze sa umetnošću, možete očekivati pozitivan odgovor ako joj predložite put ili izlazak.

Stranice: 1 2