DNEVNI HOROSKOP za 30. april: Ribe ludo zaljubljene, Strelcu stižu velike promjene, Bik u nečijim mislima…

DNEVNI HOROSKOP za 30. april: Ribe ludo zaljubljene, Strelcu stižu velike promjene, Bik u nečijim mislima…

29. travnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Ljubav Spoznaja da ste voljeni, dodatno rasplamsava vašu ogromnu samosvijest. Čudotvorna ljubav inspirira vas da dajete najbolje od sebe.

Posao Imate originalne ideje. Spremni ste za nove poslovne pobjede. Zacrtali ste sebi preogromne ambicije, i nećete ih brzo i lako realizirati.

Zdravlje Trenutni planetarni utjecaji nisu idealni za vaše zdravlje. Vaš imunitet je oslabljen, i ne biste se trebali puno previše forsirati i iscrpljivati.

 

 

BIK

Ljubav Potpuno ste očarali jednu osobu rođenu u znaku Device. On ili ona više ne može disati bez vas. Sanja vas u snovima, ali i u budnom stanju.

Posao Ako ne ispunite radnu normu koju vam je odredio poslodavac, mogli biste se naći u problemima. Zakoni tržišta i kapitala su nemilosrdni.

Zdravlje Ako vas netko krivo pogleda, odmah reagirate preosjetljivo i preuvredljivo. Djelujete kao da ste proizvedeni od lakolomljivog materijala.

 

 

BLIZANCI

Ljubav Nikad vam dosta igre i zabave, a tvrdite da niste infantilni. Ako natrčite na nekog slično razigranog, ubrzo se neće znati tko koga više…

Posao Radite stvari koje volite raditi. Idu vam na živce žalopojke onih koji se ne žele pokrenuti. Uz kontinuirane radne napore, stižete se i zabavljati.

Zdravlje Strašno ste iscrpljeni, ali to ne primjećujete sve dok ne zalegnete u krevet. Život vam je bogato ispunjen. Zadovoljni ste, i to je ono najvažnije.

 

POPUSTITE MALO

 

RAK

Ljubav S vama nije lako izaći na kraj. Imate ekstremne stavove i niste za kompromis. Prezahtjevni ste prema njemu ili njoj. Malo popustite pritisak.

Posao Poput mnogih drugih, i vi obavljate sve i svašta. Ako ste većinom u ilegali, računajte s tim da će se za vas zainteresirati raznorazni inspektori.

Zdravlje Situacija s vašim zdravljem se poboljšava, a to možete zahvaliti skladnim planetarnim tranzitima. U procesu ste potpune revitalizacije!

 

 

LAV

Ljubav Sve ste popularniji. Uskoro ćete postati medijska zvijezda. Drugi ljudi vam opraštaju pogreške u ponašanju, ali partner ili partnerica ne.

Posao Posao vam cvate. Uživate u materijalnom obilju. Fino naplaćujete vašu maštovitu kreativnost. Netko uči od vas vještinu samopromocije.

Zdravlje Vladate drugima, ali sebe nemate pod kontrolom. Razboljeva vas hranidbeno preobilje. Ako narušite sebi zdravlje, sve drugo će vam postati manje važno.

 

 

DEVICA

Ljubav Borite se s nekim kočnicama u sebi samima. Drugima djelujete stidljivo, čak i uplašeno. Nedostatak samopouzdanja vidi vam se na licu.

Posao Još traje vaša kreativna blokada. Nezaposlene Djevice pitaju se što bi mogle raditi. S obzirom na situaciju, trebali biste prihvatiti bilo što.

Zdravlje U potrazi ste za izgubljenom snagom. Idealizacija stvarnosti više ne prolazi, a ni depresija nije rješenje. Potrebna vam je zdrava samosvijest.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2