DNEVNI HOROSKOP za 2. maj: Jarac glavom kroz zid, Bik mora da misli na sebe, Lav u brigama, Devica na velikom testu…

DNEVNI HOROSKOP za 2. maj: Jarac glavom kroz zid, Bik mora da misli na sebe, Lav u brigama, Devica na velikom testu…

30. travnja 2019. 0 By Admin 1

Vaga
Previše dajete značaj ljudima koji o vama sude samo iz sopstvene dosade. Vaša ljubavna veza je samo vaša, o njoj ne treba da vodi računa vaša okolina. Ako zanemarite šta drugi pričaju, shvatićete da vašoj ljubavnoj vezi ništa ne nedostaje.

 

 

Škorpija
Preokupirani partnerskim odnosima i dilemom o nekakvom ulaganju. Od vas se očekuje da se prilagodite, a vaša reakcija je potreba da pobegnete. Savet je da istrajete u svemu, jer, dobitak koji možete ostvariti nije zanemarljiv.

 

 

Strelac
Preokupirani ste finansijskim brigama. Mnogo toga ne zavisi od vas pa zbog toga nije mudro opterećivati se stvarima za čije rešenje vi nemate moć. Budite strpljivi, konkretna pomoć stiže od bliskog prijatelja koji se, najverovatnije, nalazi u inostranstvu.

 

 

Jarac
Idete glavom kroz zid. Dosta vam je čekanja i cupkanja u mestu. Mislite da ćete se smiriti ako odmah razrešite sve zavrzlame i nedoumice koje vas muče neko vreme. Ne budite brzopleti, jer greške koje biste danas napravili mogu biti nepopravljive.

 

 

Vodolija
Osećate se kao da ste blokirani, kao da su svi vaši pokušaji da na diplomatski način nešto rešite, onemogućeni. Izbegavajte konflikte sa autoritetima i podršku potražite među mlađim saradnicima koji su vam u ovom periodu naklonjeni.

 

 

Ribe
Neke porodične obaveze niste ispunili na vreme pa je došao trenutak kada više nema odlaganja. Umesto da se ljutite na sebe što ste to sebi dopustili, prionite na posao odmah, a analizu situacije ostavite za neki drugi dan.

 

novosti.rs

Stranice: 1 2