VLADAVINA BIKA DONEĆE VELIKE PROMENE: Ribe, Jarac i Bik biće najsrećniji a evo šta očekuje TVOJ znak!

VLADAVINA BIKA DONEĆE VELIKE PROMENE: Ribe, Jarac i Bik biće najsrećniji a evo šta očekuje TVOJ znak!

30. travnja 2019. 0 By Admin 1

Vaga

Vi se možete kladiti da ćete se osjećati dodatno čarobno ove sezone. Prihvatite svoju duhovnu energiju i nemojte previše razmišljati o tome! “Vaša unutarnja magija gura vašu intuiciju na nove visine”, kaže Stardust.

Razmislite o tome da započnete jutarnju praksu kako biste u svoj dan uključili neku duhovnu energiju – pokušajte prakticirati jutarnju brzu meditaciju.

 

 

Škorpion

Partnerstva su vam na umu, ali želite biti oprezni u. “Vaš fokus je više na jedan-na-jedan odnose ovaj mjesec”, objašnjava Stardust. “Ako date sve svom partneru, to će isisati vaš svijet.

Pokušajte pronaći ravnotežu koja djeluje. ”Apsolutno mora biti davanja i primanja, bez obzira na to što osjećate za tu osobu.

Strijelac

Sva ova energija učinit će da se osjećate više u svom tijelu nego inače, zato kanalizirajte svoje osjećaje u neko fizičko djelovanje. “Vi ste motivirani da ovog mjeseca počnete s tjelovježbom”, kaže Stardust. “Željezo se kuje dok je vruće, zato se pokrenite odmah.

Zabavite se, uključite se u društvene aktivnosti i povećajte vaše otkucaje srca! Pozovite prijatelja na izlet ili upišite zabavan tečaj vježbanja ili plesa.

 

VELIKA ZABAVA

 

Jarac

Sa Suncem u Biku kojim vlada Venera, očekujte da ćete osjetiti senzualne vibracije. Bacite svoju racionalnost na stranu, jer biste ih trebali prihvatiti. “Romantika je u zraku ovog mjeseca, jer se osjećate više u kontaktu sa svojim sentimentalnim mislima”, kaže Stardust.

Neka se pokaže vaša meka strana i neka bude ranjiva, samo iz zabave. Ovo raspoloženje može pogoditi i nadolazeću sezonu, zato se pripremite za to.

 

Vodenjak

Sezona Bika je za dugo drijemanje i ostajanje u svom raskošnom domu. “Možda ćete osjećati potrebu da budete kućni tip ovog mjeseca “, kaže Stardust. “Provedite vrijeme gledajući filmove i odmarajte se.”

Dopustite si da se opustite i odvojite malo vremena samo za sebe. Svatko treba pauzu, stoga svu tjeskobu i zabrinutost ostavite pred vratima.

 

 

Ribe

Ovo će zapravo biti super energizirano vrijeme za vas! “Povezivanje s bliskim ljudima preko vikenda će se pokazati uzbudljivim tijekom sezone Bika”, kaže Stardust. Pozovite prijatelje, napunite gorivo i izigravajte turiste u obližnjem gradu.

Promjena rutine i prisiljavanje da se izvučete iz kuće učinit će da se osjećate potpuno obnovljeni i spremni za ovu sezonu.

Stranice: 1 2