MAJ IZ SNOVA: Ova tri znaka do KRAJA MESECA pronaći će LJUBAV SVOG ŽIVOTA

MAJ IZ SNOVA: Ova tri znaka do KRAJA MESECA pronaći će LJUBAV SVOG ŽIVOTA

9. svibnja 2019. 0 By Admin 1

ŠKORPIJA

Mlad Mesec 5. maja 2019. godine aktivira 7. kuću Škorpije (partnerstva, brak). To znači da će se mnogim Škorpijama ukazati prilika za ulazak u dugotrajnu vezu. Škorpije u braku doživeće osveženje u komunikaciji sa partnerom i uopšteno u odnosu. Sada možete poraditi na onome što do sada nije funkcionisalo, definisati zajedničke ciljeve, opustiti se i uživati u obostranoj pažnji.

 

Venera 15. maja 2019. godine ulazi u vašu 7. kuću (kojom i vlada) i pomaže pri pronalasku posebnog načina zbližavanja sa voljenom osobom ako do sada stvari među vama nisu funkcionisale najbolje.

 

Venera – Uran konjunkcija 17. – 19. maja 2019. godine je dobra za dugoročne planove, ali može označavati i vreme u kojem će se neke Škorpije odlučiti za prosidbe ili za ulazak u brak. Ako niste u vezi, može vam se dogoditi da neplanski uđete u vezu sa uticajnom osobom ili sa osobom koju ćete upoznati preko posla.

 

U dužim vezama strast će se ponovno rasplamsati, a komunikacija će biti otvorena kada Sunce i Merkur uđu u vašu 8. kuću, 21, maja 2019. godine. Uopšteno, prolazite kroz vrlo povoljan period za vaš ljubavni život, iako u prvom delu meseca može doći do ispada ljubomore, posesivnosti i dominacije. Nemojte biti neprilagodljivi, nego zrelo pristupite problemu. Ko je glavni? – igrica je koja nema mesta u harmoničnoj vezi. Izbegavajte ucene.

 

 

Prilagođeno sa: Tarot horoskop

Stranice: 1 2