DNEVNI HOROSKOP za 11. maj: Blizancima ulazi u život neko poseban, Jarca neko laže, Bik u ljubavnom iskušenju…

DNEVNI HOROSKOP za 11. maj: Blizancima ulazi u život neko poseban, Jarca neko laže, Bik u ljubavnom iskušenju…

10. svibnja 2019. 0 By Admin 1

STRELAC

Ljubav Raspoloženi ste poput razbuktalog požara. U vašoj glavi dominira  misao da ste slobodni raditi što vam je volja. Svi će vam se micati s puta.

Posao Svojeglavi ste i neukrotivi. Ne dopuštate da vas itko kontrolira. Imate čudne ideje o poslu koji obavljate. Možda raskinete radni odnos.

Zdravlje Opet precjenjujete vlastitu snagu. Ako odlazite negdje na put, izbjegavajte kontinuirano dodavanje gasa do daske. Ne morate biti najbrži!

 

 

JARAC

Ljubav Vaši ljubavni snovi nisu neostvarivi. Njega ili nju privukli ste vlastitom stabilnošću i pouzdanošću. No, on ili ona je promjenjive ćudi!

Posao Započeli ste poslovnu suradnju s osobama koje ne poznajete dobro. Ne vjerujte svima sve odmah i na prvu. Čuvajte se lažnih obećanja.

Zdravlje Planetarni tranziti ne najavljuju nove zdravstvene probleme. Kako stvari stoje na nebesima, imati ćete miran dan i vrlo dobro ćete se osjećati.

 

META PREVARE

 

VODOLIJA

Ljubav On ili ona polako gubi povjerenje u vas, a to je nešto što bi vas trebalo zabrinuti. Mali potres mogao bi se pretvoriti u ozbiljan zemljotres!

Posao Netko vas je uspio prevariti za određenu količinu novca. Razmišljate o osveti. Odustanite od kontraudara. Sve će vam biti vraćeno.

Zdravlje Skloni ste raznim egzibicijama. Silno vam je važno da se pokažete u spektakularnom izdanju. Vaš ego leti svemirskim visinama.

 

 

RIBE

Ljubav Brzo se obeshrabrite i izgubite nadu. Čim se pojavi novi problem, odmah ste u teškoj panici. Od velike vam je pomoći suglasje s najbližima.

Posao U kreativnoj ste fazi razvoja. Ako radite jednoličan posao, izmisliti ćete dodatnu aktivnost, i do izražaja će doći vaši (brojni) originalni talenti.

Zdravlje Situacija u kojoj se nalazite zahtijeva od vas više hrabrosti i samopouzdanja. Uporno bježanje od problema neće vas nigdje odvesti.

Stranice: 1 2 3