DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 11. maj: Devica se dvoumi, Škorpiji stižu problemi a jednom znaku lepo iznenađenje…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 11. maj: Devica se dvoumi, Škorpiji stižu problemi a jednom znaku lepo iznenađenje…

10. svibnja 2019. Off By Admin 1

OVAN

Šta god radili danas, nemojte da padnete u iskušenje i navedete jednu osobu da poveruje da ste nešto što niste. Trenutna astralna energija mogla bi da vam da vetar u leđa i da krenete sa pričom, koja baš i nema neke veze sa istinom. Ukoliko želite da impresionirate tu osobu, samo budite ono što jeste.

 

 

BIK

Danas biste mogli pronaći dodatan izvor za svoju hrabrost. Jedini problem je što možete preterati. Ukoliko pišete nekom koga još uvek niste imali priliku da sretnete lično, ali biste veoma voleli, onda morate pažljivo birati reči kojima ćete opisati kako se osećate. Budite hrabri, ali ne ludo odvažni!

 

 

BLIZANCI

Sa današnjom astralnom energijom moglo bi doći do nekih malih zastoja. Ukoliko ste misili da danas preuzmete prednost u jednoj situaciji prema osobi koja vam se sviđa, onda to nije današnji dan. Ali to ne znači da se ništa neće desiti. Naprotiv, ovo može biti jedan veoma miran dan, kroz koji možete lagano proći i sačekati sutrašnji za akciju.

 

 

RAK

Današnji planetarni uticaj mogao bi da izazove tenziju između vas i partnera. Vrlo je moguće da shvatite kako se ne slažete oko toga u kom pravcu treba da ide vaša veza u budućnosti. Sa takvim različitim mišljenjem nećete uspeti da dostignete željeni cilj. Možda bi rešenje bilo da predefinišete cilj!

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3