VENERA ĆE IM DONETI LJUBAV: Ova tri znaka uskoro očekuje ISTINSKA SREĆA

VENERA ĆE IM DONETI LJUBAV: Ova tri znaka uskoro očekuje ISTINSKA SREĆA

12. svibnja 2019. 0 By Admin 1

ŠKORPION

Mnogim Škorpionima će se ukazati prilika za ulazak u dugotrajnu vezu. Škorpioni u braku doživjet će osvježenje u komunikaciji s partnerom i općenito u odnosu. Sada možete poraditi na onome što do sada nije funkcioniralo, definirati zajedničke ciljeve, opustiti se i uživati u obostranoj pažnji.

 

Venera 15. svibnja 2019. godine ulazi u vašu 7. kuću (kojom i vlada) i pomaže vam pri pronalasku posebnog načina zbližavanja s voljenom osobom ako do sada stvari među vama nisu funkcionirale najbolje.

 

Venera – Uran konjunkcija 17. – 19. svibnja 2019. godine je dobra za dugoročne planove, ali može označavati i vrijeme u kojem će se neki Škorpioni odlučiti za zaruke ili za ulazak u brak.

 

AKO STE SLOBODNI

 

Ako niste u vezi, može vam se dogoditi da neplanski uđete u vezu s utjecajnom osobom ili s osobom koju ćete upoznati preko posla.

 

U dužim vezama strast će se ponovno rasplamsati, a komunikacija će biti otvorena kada Sunce i Merkur uđu u vašu 8. kuću, 21. svibnja 2019. godine. Općenito, prolazite kroz vrlo povoljan period za vaš ljubavni život, iako u prvom djelu mjeseca može doći do ispada ljubomore, posesivnosti i dominacije.

Nemojte biti neprilagodljivi, nego zrelo pristupite problemu. Tko je glavni? – igrica je koja nema mjesta u harmoničnoj vezi. Izbjegavajte ucjene.

 

 

tarot-horoskop

Stranice: 1 2