DNEVNI HOROSKOP za 14. maj: Blizanci na životnoj raskrsnici, Raka će iznenaditi poziv iz prošlosti, Vodoliji stižu loše vesti…

DNEVNI HOROSKOP za 14. maj: Blizanci na životnoj raskrsnici, Raka će iznenaditi poziv iz prošlosti, Vodoliji stižu loše vesti…

13. svibnja 2019. Off By Admin 1

Ovan

Iako ste svesni težine finansijske situacije, to vas ne sprečava da upotrebite svu svoju kreativnost i neku svotu novca utrošite na sitna zadovoljstva koja ćete podeliti s dragim ljudima. To je jedini način da se danas oraspoložite.

 

 

Bik

Muče vas strahovi. Život organizujete na samo vama jasan način, a to vas izlaže kritici bližnjih. Niste raspoloženi za ubeđivanja i duge iscrpljujuće razgovore, a bez toga ne postoji drugi način da sebe opravdate. Budite tolerantniji.

 

 

Blizanci

Na pragu ste promene kojom se jedna faza vašeg života završava. Ne očekujte brza rešenja jer će transformacija potrajati. Osim toga, pred vama je kontakt s starijom osobom koja vam u život donosi dobre prilike i važne životne lekcije.

 

 

Rak

Iako niste preterano romantično raspoloženi, moguć je neočekivani kontakt. Sa nekim ko je nekada igrao važnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Tokom prepiske dobićete uvid u to koliko vam je danas do te osobe stalo.

 

 

Lav

Stižu vas dugovi koje ste napravili u davnoj prošlosti. Saznanje stiže kroz pismenu opomenu koja će vas uznemiriti. Pre nego što vas obuzme panika, napravite novi proračun i na taj način i plan kojim ćete se izvući iz novonastale situacije.

 

 

Devica

Izbegavate kontakte sa osobama koje vas iscrpljuju. Ipak, poslovnost ne poznaje takvo ponašanje, pa ćete biti primorani da istrpite nekoliko sastanaka na kojima ćete, na kraju, saznati nekoliko pozitivnih novosti koje vas lično afirmišu.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2