DNEVNI HOROSKOP za 6. DECEMBAR

DNEVNI HOROSKOP za 6. DECEMBAR

5. prosinca 2019. 0 By Admin 1

LAV

Danas će vaša intuicija biti na vrhuncu, što će vam omogućiti da budete više u kontaktu sa okolinom i osećanjima drugih. Kao rezultat toga vaša komunikacija će biti jasna i otvorena. Verovatno ćete se još više zbližiti sa dragim osobama, pogotovo sa vašim partnerom. Nemojte očekivati da sve bude pozitivno. Neko drugi ima svoje probleme, dajte im do znanja da ih razumete.

 

 

DEVICA

Danas ste izuzetno skoncetrisani i fokusirani na zadatak koji je pred vama. Rezultat toga je da se osećate posebno spremni za sve što vam se nađe na putu. Iznenadni uvid u neku situaciju će vam doneti poštovanje nekog ko vam je bitan u životu. Vaša intuicija vas odlično služi danas, iskoristite je najbolje što možete.

 

 

VAGA

Očekujte da veći deo dana danas provedete sami. Informacije koje ćete saznati iz neke knjige, emisije ili časopisa će vas zainteresovati i inspirisati da istražite malo više temu koja vas interesuje. Možda se odlučite da nastavite školovanje ili na neko putovanje. Možda ćete biti i nadahnuti da napišete knjigu.

 

 

ŠKORPIJA

Možda će vas čudni snovi koje ste imali inspirisati da krenete u istaživanje neke nove teme. Ono što tražite se najverovatnije nalazi duboko zakopano u vašoj podsvesti. Krenite da istražujete, verovatno ćete sazanti neke stvari o sebi kojih niste bili svesni pre. Možda ćete i povećati nivo svoje intuicije na novi nivo.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3