JARAC: On je uvek KORAK ISPRED SVIH, PONOSAN, HRABAR i NEUSTRASIV, njemu niko NISTA NE MOZE!

JARAC: On je uvek KORAK ISPRED SVIH, PONOSAN, HRABAR i NEUSTRASIV, njemu niko NISTA NE MOZE!

6. prosinca 2019. 0 By Admin 1

Ponos je nesto sto se uvek primeti kod jarca, mnogo puta je jarca ponos kostao srece, mnogo puta mu je doneo velike probleme, ali postoje stvari koje on ne prasta, postoje stvari preko kojih nikada ne prelazi, jarac nikada ne prelazi preko izdaje niti prevare.

Jarceve je veoma tesko prevariti, ali to i ako nekim cudom uspe nekoj osobi, onda ta osoba nikada ne moze ocekivati od jarca oprostaj, jarac ce pre ostati potupuno sam na svetu nego sto ce oprostiti nekoj osobi prevaru, prevara je kod jarceva granica preko koje nikada ne prelaze.

Jarac ima veliko samopouzdanje, a upravo mu samopouzdanje mnogo pomaze u zivotu, brojne prepreke je jarac savladao i brojne ciljeve ostvario samo zahvaljujuci svom samopouzdanju i svom trudu, za jarca ogranicenja nikada nisu postojala, on moze sve sto pozeli.

Jarcevi su osobe koje se ne mogu promeniti sve da to i hoce, ne mogu zbog svog karaktera, ako su po necemu posebne osobe rodjene u znaku jarca onda su to po karakteru, posto im njihov karakter ne dozvoljava nikakve promene.

Jarcevi su hrabre, verne i odane osobe, jarcevi su osobe kojima niko nista ne moze, jarcevi su osobe koje su uvek korak ispred svih, jarac je znak koji je veciti pobednik.

Stranice: 1 2