Astro za slobodne i zauzete: VELIKI LJUBAVNI horoskop za decembar 2019.

Astro za slobodne i zauzete: VELIKI LJUBAVNI horoskop za decembar 2019.

7. prosinca 2019. 0 By Admin 1

 

RAK

Ako ste u vezi

Jupiter će ući u znak Jarca i vaše polje ljubavi na početku decembra i doneće vam više mogućnosti za ostvarenje svega što ste želeli da imate u emotivnoj vezi sa partnerom ili u braku. Najviše ćete se posvetiti rešavanju praktičnih stvari u vašoj vezi. Vaš partner će biti pun optimizma, a probudiće se i strasti zahvaljujući sekstilu Venere sa Marsom. Konjunkcija Venere sa Saturnom i Plutonom u vašem polju ljubavi uneće stabilnost u vaš odnos sa voljenom osobom i pokrenućete nešto što ste zajedno planirali, a što će vas oboje činiti zadovoljnim. Druga polovina decembra vam je povoljna za druženja sa zajedničkim prijateljima, izlaske, putovanja i provode. Unećete nov kvalitet u vašu vezu.

Ako ste slobodni

Decembar vam donosi brojna dešavanja na polju ljubavi koja vam daju veliku šansu da uplovite u novu emotivnu vezu koja će biti skladna i na duže staze. Upoznaćete više osoba koje će vam se dopadati. Biće i par njih koji će vama prilaziti. Važno je da nigde ne žurite i da dobro odaberete. Najviše će na vas ostaviti utisak neko ko je tih, miran, stabilan, praktičan, ambiciozan i tradicionalnih shvatanja. Konjunkcija Sunca sa Jupiterom donosi vam srećan ulazak u vezu. Nešto stariji Rakovi će dobijati pažnju od osobe koja će im delovati simpatično ali ih neće na prvi pogled privući. Odlučićete da izađete zajedno i da se bolje upoznate. Bićete oduševljeni i ubrzo ćete ući u skladnu vezu.

LAV

Ako ste u vezi

Konjunkcija Venere sa Saturnom koji vlada vašim poljem ljubavi doprineće stabilizovanju i učvršćivanju vašeg odnosa sa voljenom osobom. S druge strane, to će dovesti i do emotivnog zahlađenja i usmeravanja ka radu na zajedničkim ciljevima i praktičnim stvarima koje su važan deo vaše emotivne veze. Poboljšaćete zajedničke finansije i ostvariti jedan cilj. Venera će 20. decembra ući u znak Vodolije i vaše polje ljubavi, što će vam doneti nove i plodne ideje kako da unesete nešto kvalitetno novo u vašu emotivnu vezu. Vašem partneru će se dopadati vaši predlozi i pojačana inicijativa. Slobodnije ćete da pružate iskrena osećanja voljenoj osobi. Više ćete izlaziti i provodićete više vremena zajedno na zabavan način.

Ako ste slobodni

Zainteresovaćete se za nalaženje odgovarajuće osobe za ulazak u ozbiljnu vezu na duže staze. Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja je praktična, ambiciozna i pomalo konzervativnih shvatanja. Delovaće vam privlačno i počećete da se viđate i da se bliže upoznajete. Bićete iznenađeni kada shvatite da je u bliskom intimnom odnosu sa vama, vaša simpatija puna ideja, slobodnog mišljenja i da vam pruža dosta podsticaja i mogućnosti za nova iskustva. Započećete emotivnu vezu. Nešto stariji Lavovi će uspeti da se usklade sa osobom koja im se duže vreme dopada i sa kojom su u proteklom periodu pokušavali da ostvare emotivnu bliskost. Otkrićete da se slažete oko mnogo toga ali da emotivno niste dovoljno bliski.

DEVICA

Ako ste u vezi

Sunce će u prvoj dekadi decembra praviti kvadrat sa Neptunom i uneće nejasnoće i nesporazume između vas i voljene osobe. Najviše nesuglasica ćete imati oko rešavanja važnih pitanja u porodičnim odnosima. S druge strane, Venerin sekstil sa Neptunom će vam omogućiti da otkrijete pravi način kako da se postavite u ovoj situaciji i ublažite teškoće. U drugoj polovini decembra ćete biti u mogućnosti da iznenadite voljenu osobu odlaskom na zajedničko putovanje, što će vam doneti trigon Jupitera sa Uranom. Krajem meseca će konjunkcija Sunca sa Jupiterom doprineti ostvarenju zajedničke želje, što će vam doneti mnogo radosti i lepih zajedničkih trenutaka. Očekuje vam mnogo zabave i sklada u odnosu.

Ako ste slobodni

Decembar vam je izuzetno povoljan za ulazak u ozbiljnu emotivnu vezu koja će imati veliki potencijal da traje dugo. Mnogo ćete izlaziti i uživati u zabavi sa prijateljima. Tako ćete upoznati nekoliko osoba koje će vas zainteresovati. Najviše će vam privući pažnju neko ko je ambiciozan, praktičan i ko ima veštinu da svoje znanje koristi u praksi, ko je ječi na delima u odnosu na ono što govori. Vrlo brzo ćete postati bliski i intimni i do kraja meseca ćete započeti skladnu vezu. Nešto starije Device će biti spremnije da prihvate predlog osobe koja im duže vreme pruža pažnju da se bliže upoznaju. Bićete prijatno iznenađeni kvalitetima druge osobe i zaljubićete se. Ući ćete u novu vezu i bićete zadovoljni.

Ostatak teksta pročitajte na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3