Imate li anđele ili duhove oko sebe? Karakteristike zajedničke ljudima koji privlače “bića”

Imate li anđele ili duhove oko sebe? Karakteristike zajedničke ljudima koji privlače “bića”

12. prosinca 2019. 0 By Admin 1

Vi ili vaše dijete pokazuje karakteristike Indiga ili Kristala.

Čujete zujanje u uhu koje je također poznato kao „učitavanje“ nužnih informacija i „nadogradnja DNA“ koje vas trebaju pripremiti za vremena koja su pred vama.

Misteriozne posjekotine ili znakovi se pojavljuju na vašem tijelu.

Tijelo vam brzo zacjeljuje i/ili zacjeljuje drukčije nego kod drugih ljudi.

Osjećate da Zemlja nije vaš dom i da ste „starija“ duša.

Pronašli ste povezanost sa svojim stvarnim blizanačkim plamenom i/ili brojnim srodnim dušama za koje vam se čini da ih „poznajete“ iz drugih vremena i inkarnacija.

Svjesno ili nesvjesno se sjećate vremena u ovom životu kada vas je entitet posjetio u utješnom obliku preminule voljene osobe, religijskoj figuri ili drugom dragom biću.

Imate ekstremne uspone i padove u svojim raspoloženjima i iskustvima, skoro bez sredine. Iskusili ste više u svojim godinama od većine ljudi.

Čini se da su se vaši pokušaji, iskušenja i/ili usamljenosti pojavljivale tako da se možete istinski poistovjetiti s drugima i efektivno pomoći drugim ljudima kad osjete destrukciju, zbunjenost ili potrebu, naročito u našem nesigurnom svijetu.

Kako idemo prema pomaku svijesti, osjećate se još više povezani s energijom oko sebe i jakom željom da pomognete ljudima i našoj planeti da krene naprijed – tako da se s vremenom možete vratiti „kući“.

Ukoliko se veći dio gore navedenih karakteristika odnosi na vas, vjerojatno ste okruženi s jednim ili više entiteta svakodnevno. Iako vam oni neće pomoći da dobijete na lutriji, oni su tu da vas štite i osiguraju da služite svojoj svrsi.

Vaša trenutna prisutnost na ovoj planeti vama možda nije najudobnija, ali vaša frekvencija, uvidi i uloga u vašoj obitelji i zajednici je ključna u pomoći ljudima u evoluiranju u nadolazećim godinama.

Stoga, ukoliko već niste, ohrabrujemo vas da razgovarate sa svojim vodičima, zahvalite im i nastavite ih pitati za znakove koje tražite. Niste sami u tome što proživljavate i po svoj prilici niste sami nikad!

Ukoliko smatrate da vi i/ili vaši bližnji nemaju gore navedene atribute, molimo vas nemojte očajavati! Mi smo SVI povezani i dio smo Božanske energije i jednako smo vrijedni i važni za veliku sliku! Stoga ćete imati pomoć, vodstvo i zaštitu koju trebate da bi ispunili svoju osobnu sudbinu.

Imate pristup energiji koju želite u svako doba, a entiteti su tu kada vam najviše trebaju.

„Čuda“ će vam se i dalje događati, naročito u ključnim trenucima. Vaše životno iskustvo će najvjerojatnije biti bogato, ispunjujuće i duboko na brojne načine.

Stranice: 1 2