Očekuje nas jedan od najljepših perioda: Evo kakve divne trenutke donosi Jupiter u znaku Jarca

Očekuje nas jedan od najljepših perioda: Evo kakve divne trenutke donosi Jupiter u znaku Jarca

12. prosinca 2019. 0 By Admin 1

Aspekt Jupitera u Jarcu donijet će mnogo pozitivne energije i šanse da zablistate. Jupiter u znaku Jarca donosi uspjeh svima koji su moralni, a to posebno važi u prijateljskim, obiteljskim i ljubavnim odnosima.

Jupiter će biti aktivan u znaku Jarca od 2. prosinca/decembra, a trajat će sve do 19. prosinca/decembra 2020. godine. Ovo je jedan od najznačajnijih astroloških događaja u ovoj godini i itekako će utjecati na živote svih horoskopskih znakova. U nastavku otkrijte kakva će energija biti zastupljena u narednih godinu dana pod utjecajem Jupitera u znaku Jarca.

Jupiter u znak Jarca ulazi 2. prosinca/decembra, a ostat će tu sve do sljedeće godine, odnosno do 19. prosinca/decembra 2020. Jupiter je poznat kao planet sreće, a posljednji put je bio aktivan u Jarcu 2007. godine. Osobe rođene u znaku Jarca itekako će osjetiti promjene na životnom polju, bit će ovo za vas fantastična godina. Ali i za ostale znakove zodijaka bit će ovo godina puna zanimljivih događaja.

Ovaj tranzit donosi ambiciju i samopouzdanje pa je evidentno da ćete davati sve od sebe kako biste napredovali u karijeri i kako biste zaradili više novca. Odlična je godina za putovanja i za obilazak stranih zemalja, bilo da je poslovni ili privatni motiv u pitanju. S druge strane, ovo može biti i godina koja uči mnoge znakove lekcijama o životu. U jednom periodu možete se osjećati izgubljeno na svom putu, možete osjetiti nemoć i umor.

Za mnoge ljude, optimističan Jupiter u Jarcu donijet će lijepe trenutke, razvoj na svim životnim poljima, razvoj na osobnom planu. Ovaj tranzit donosi korisna praktična znanja i pomaže mu da lakše prihvati svoju odgovornost. Također, idealna je godina za osiguravanje materijalnih stvari i financija.

Ovaj period mnogim znakovima donijet će uspjeh u konkretnim poslovima za koje su se znakovi godinama zalagali. Jarac je poznat kao znak koji ne trpi nepravdu, koji daje sve od sebe da uspije i da se dokaže, koji je odgovoran i discipliniran, posebno u poslovnoj sferi. Takvu energiju osjetit će i ostali znakovi, posebno Ribe i Vodenjaci.

Mnogi znakovi koji su se osjećali kao da su stagnirali u prethodnim godinama, sada će uvidjeti novu, osvježavajuću energiju koja će ih pokrenuti i motivirati da ostvare sve svoje ciljeve koje nisu mogli ostvariti do sada.

nastavak na sljedecoj strani….

Stranice: 1 2