Očekuje nas jedan od najljepših perioda: Evo kakve divne trenutke donosi Jupiter u znaku Jarca

Očekuje nas jedan od najljepših perioda: Evo kakve divne trenutke donosi Jupiter u znaku Jarca

12. prosinca 2019. 0 By Admin 1

Ova planeta funkcionira vrlo jednostavno. Sve će biti po zaslugama. Kako ste davali, tako će vam se i vratiti. To će primijetiti osobe koje su se dugo borile da nešto ostvare, sada će im se to lakše i brže realizirati. Ono što je zanimljivo je da Jupiter u znaku Jarca donosi uspjeh svima koji su moralni, a to posebno važi u prijateljskim, obiteljskim i ljubavnim odnosima.

Ako ste varali, lagali, obmanjivali – takve stvari će vam se događati i osjetit ćete na svojoj koži koliko je poštovanje moralnih vrijednosti važno. Jupiter će već u siječnju/januaru donijeti lekcije o kolektivu, timskom radu, zajedništvu i partnerstvu. Učit će nas da budemo blagi jedni prema drugima, da opraštamo, da bolje funkcioniramo zajedno.

To je idealan period za dobre suradnje i za razmišljanje o proširenju obitelji. Mnoge stvari koje nisu dobre za vas će se završiti. Neki ljudi će otići iz vašeg života, neki poslovi će se transformirati ili okončati, mnogi brakovi koji su loši će doživjeti krah. Baš ovaj period je značajan za nove početke.

Aspekt Jupitera u Jarcu donijet će mnogo pozitivne energije i šanse da zablistate. Mnoge želje će se u ovom periodu ostvariti. Dominantne će biti želje za osiguravanje materijalnih stvari, ali i društvenog statusa. Bit ćete aktivni i motivirani tijekom cijele godine, što donosi velike uspjehe. Poseban utjecaj Jupiter će imati na Bikove, Strijelce i Škorpione. Važno je shvatiti da vam kraj jednog perioda može donijeti odlične početke.

U ovoj godini, što god da radite, dosta će utjecati na vašu budućnost i sada je vrijeme da utemeljite sve što ste započeli. Mnogim znakovima ovaj period bit će odličan, nikad bolji! Znajte da ove godine sve ide po redu, po zaslugama i vašem osobnom trudu.

Budite disciplinirani, uporni i ostvarite svoje želje o kojima ste dugo maštali, jer je ova godina za to idealna.

Stranice: 1 2