PORUKA od ANĐELA ČUVARA krije se u SLIKAMA. Odaberi jednu i saznaj šta ti poručuje!

PORUKA od ANĐELA ČUVARA krije se u SLIKAMA. Odaberi jednu i saznaj šta ti poručuje!

12. prosinca 2019. 0 By Admin 1

SLIKA BROJ DVA:

Anđeo vam poručuje da vas očekuje nešto što bi vam moglo promeniti život iz korena. Naime, shvatićete kako stres i nervoza ne donose apsolutno ništa dobro u vaš život nakon čega će te napokon više uživati u životu i dobrim trenucima koji vam se nude, a koje do sada niste iskoristili.

Uvek ste imali taj skriveni strah od mogućeg neuspeha zbog čega niste hteli ni pokušavati uraditi ono što ste oduvek želeli, a to je ono što vas je najviše sputavalo tokom života.

Vreme je za promene koje zahtevaju opuštanje i dozvoljavanje sebi samima da se prepustite trenutku koji vam se pruža, te da se ne plašite ni u jednom trenutku od toga šta bi vam budućnost mogla doneti, jer vi ste ti koji ne možete protiv sudbine šta god vam ona namenila.

Na vama je da strpljivo čekate bez bilo kakvog stresa i nerviranja i tek kada taj “luksuz” dozvolite sebi, bićete apsolutno ispunjeni i nećete mariti ni za šta loše što bi vam se moglo desiti ili doneti u vaš život.

SLIKA BROJ TRI:

Vaš anđeo čuvar vam poručuje da budete mnogo pažljivi prema voljenoj osobi kojoj do sad niste baš hteli pružiti nikakvu dozu ljubavi ili razumevanja jer ste se previše fokusirali na to da uspete u vašoj karijeri i kao sama ličnost, te ste zapostavili osobu koja je bila tu kraj vas uprkos svemu tome.

Ovo je vreme za promene i takođe idealna prilika da se iskupite za sve dane koje je vaša voljena osoba provela u samoći nadajući se danu u kojem ćete se konačno malo posvetiti i pružiti ljubav koju zaslužuje, a koje je bilo tako malo.

Vaš partner je neko ko vam je upravo kroz ovaj period dokazao koliko je spreman biti požrtvovan vašoj vezi i odnosu jer je znao koliko vam je bitno to da uspete u svojoj karijeri, iako ste u tome pomalo i preterali i zapostavili sve ostalo oko sebe, a posebno osobu koja je spremna biti vam verna do groba.

Stranice: 1 2