DJEVICA: Ona je prije svega DOBAR ČOVJEK. Iako ponekad hladna i daleka, ona nije losa vec samo razmislja uvijek korak unaprijed pa tek ga onda napravi

DJEVICA: Ona je prije svega DOBAR ČOVJEK. Iako ponekad hladna i daleka, ona nije losa vec samo razmislja uvijek korak unaprijed pa tek ga onda napravi

14. prosinca 2019. 0 By Admin 1

S obzirom na to da konstantno obraćaju pažnju na detalje,Devica je znak u horoskopu koji je najviše posvećen služenju.S dubokim smislom za humanost,čini ih najbrižnijim znakom zodijaka, a metodičan pristup životu obezbeđuje da ništa ne bude prepušteno slučaju. Devica je često nežna ali i oprezna, prvo korak u nazad da se stvar analizira dobro pa tek onda korak napred.

Zemljani znak,kao i Bik i Jarac,i Devica ima izražen smisao za pisanje i govor,te i sve ostale oblike komunikacije.Kako su prirodno metodični u stanju su da dopru u srž svake haotične situacije i odbace sve što je nepotrebno u nečijem govoru ili izrazu.

Merkur im daje sposobnost umetnotnosti sa rečima,pa se tokom života vrlo često odluče za novinarski ili spisateljski poziv.Zbog same simbolike imena ovog horoskopskog znaka,Device su često pogrešno protumačene.

One apsolutno sve doživljavaju po prvi put.Život koristi da otkriva iako izgleda nevino,ona otkrića koristi da bi udovoljila dragim ljudima.

Za devicu kao ljubavnika je vrlo bitno da se oseti poželjnim od strane njegovog partnera.Većinu predigre devica će uraditi izvan spavaće sobe.Taktičnost, metodičnost i velika želja da traje koliko god da je potrebno čine devicu odličnim ljubavnikom. Iako nisu skloni direktnim izjavama ljubavi, u spavaćoj sobi sigurno ćete je osetiti.

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2