ON TE VOLI ALI SKRIVA OSEĆANJA! 5 znakova da je LUDO ZALJUBLJEN U TEBE, ali NE SME da ti PRIZNA

ON TE VOLI ALI SKRIVA OSEĆANJA! 5 znakova da je LUDO ZALJUBLJEN U TEBE, ali NE SME da ti PRIZNA

17. prosinca 2019. 0 By Admin 1

Izuzetno čudna i zbunjujuća stvar, koju radimo nakon što uhvatimo sebe da gajimo osećanja prema nekome, je to što pokušavamo da ih sakrijemo.

Prođemo kroz dosta nevolja samo da osoba o kojoj se radi to nekako ne otkrije.

 

 

Zašto to radimo?

Istina je da svako ljudsko biće ima usađen strah od odbijanja. Verujte da su oni koji tvrde suprotno samo veoma vešti u prikrivanju emocija. Strah od odbacivanja nas može dovesti do faze gde počinjemo da ’’ubijamo’’ osećanja, pa ih samim tim nikada ne otkrijemo onome do koga nam je najviše stalo..

 

Najgora stvar kod zaljubljivanja je upravo to skrivanje emocija. Zar nije bolje da priznate kako se osećate i na taj način ostvarite šansu da vam se nešto lepo desi, nego da ćutite i zasigurno ništa ne dobijete?

 

Većina muškaraca bira drugu opciju, što može biti zaista frustrirajuće – naročito ako je u pitanju onaj koji vam se dopada. Kako bilo, postoje znakovi koji mogu da otkriju kako se muškarac oseća, čak i ako on to ni sebi neće da prizna. Evo kako da naslutite da li mu se dopadate:

 

 

1. Konstantno gleda u vas

Ako se muškarcu dopadate, on će gledati u vas jer ste mu privlačni. Iz istog razloga, gledaće u vas kako bi primetio svaki sitni detalj na vama. U svakom slučaju, kada primetite da gleda u vas i da okreće glavu kada ga uhvatite da to radi, to je zasigurno znak da mu se dopadate, ali to jednostavno neće da prizna. Trudiće se da vi ne primetite koliko zapravo gleda.

 

 

2. Započinje razgovore sa vama, ali ih uvek skraćuje

Ako je on taj koji uvek započinje razgovore sa vama, ali ih ipak skraćuje, kao da pokušava da izbegne ulazak u detalje, to je znak da mu se dopadate. Razlog zbog kojeg muškarac prekida razgovor koji je sam započeo je stah da ne primetite koliko on zapravo želi da razgovara sa vama. Detinjasto, zar ne?

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2