ŠKORPIJA: Ona NE ŽELI NIKOME NIŠTA LOŠE, samo se nada da će SVAKO DOBITI ono što ZASLUŽUJE!

ŠKORPIJA: Ona NE ŽELI NIKOME NIŠTA LOŠE, samo se nada da će SVAKO DOBITI ono što ZASLUŽUJE!

18. prosinca 2019. 0 By Admin 1

Ovaj znak zodijaka najvise od svega cijeni lojalnost i iskrenost. Kada izgubis u njenim ocima jednu od te dvije osobine padas toliko nisko da se nikada vise neces moci podici. Skorpija mrzi laz i povrh svega dvolicne osobe koje joj se pokusavaju uvuci pod kozu, ali to nikada ne uspije. Ona caki prije nego sto to pokusate procitace vase namjere i poslati vas dodjavola. Zato je najbolji pristup sa Skorpijom iskrenost i postovanje, jer cak iako je mrzite a iskreni ste prema njoj ona ce uvijek imati psotovanja prema vama zbog te vase iskrenosti. Danas se rijetko srecu ljudi koji vole da govore istinu ali ta vrlina nikada nece biti izgubljena kod Skorpije.

One jedino lazu kada treba da spase svoje najmilije ljude iz nevolje, ali i to rade nevoljno..mada ih njihova ljubav prema njima uvijek pobjedi.

Kada voli to je toliko iskreno i divno da joj nijedan drugi znak ne moze parirati u tome. Njeno srce je otvoreno za sve ljude ali ce ga vrlo brzo zatvoriti kada vidi da ne umijete da cijenite njenu posvecenost i ljubav, i nikada vise nema za vas ulaza u njega.

Skorpija nikada ne mrzi, cak iako vam se tako cini na prvi pogled. Ona samo zeli da vi tako mislite kako joj se ne bi nikada vise priblizili. Istina je da u njenom srcu nema mjesta za mrznju, vec samo za ljubav. Atrolozi se kunu u dobrotu ovog znaka, ali i njenu nevaljalu drugu polovinu. Ona je andjeo i djavo, zavisi sta probudite u njoj.

 

nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2