RIBA – Ćuti, TRPI, ćuti… Jooooooj kad PUKNE…bude VESELO!

RIBA – Ćuti, TRPI, ćuti… Jooooooj kad PUKNE…bude VESELO!

23. prosinca 2019. 0 By Admin 1

Ribe to neće uvek direktno navesti ili tražiti, ali žude za tonom ljubavi i nege. Obično daju više nego što je potrebno, tako da u ljubavnoj vezi, žude za puno pažnje.

Oni su takođe beznadežni romantici, pa ako možete nadmašiti njihova očekivanja, voleti osobu u tom horoskopskom znaku biće puno lakše na duge staze.

Ribe ne vole svakodnevne zadatke već ih privlače aktivnosti kao što su crtanje, pisanje ili slikanje. Često se opredjeljuju za onaj posao koji im omogućava kreativno izražavanje.

Voleti Ribu znači prihvatanje i razumevanje njihove želje da im je potrebna kreativnost i inovativnost u životu, pa ne zaboravite to, ako vam se desi da završite s Ribom.

Ribe neće samo pobeći s prvim muškarcem ili ženom koja ih privuče jer su one odani partneri. Uživaju u ozbiljnim vezama, pa ako ste osvojili srce Ribe, nemojte se bojati da će očima tražiti druge potencijalne partnere.

Nikada neće reći da žude za više strasti u vezi u kojoj jesu, tako da ćete morati da čitate između redova. Međutim, ne treba puno da bi Ribe bile srećne. Jednostavna večera uz sveće kod kuće, ruže ili čak samo masaža leđa posle dugog dana će poslati Ribu u stanje čistog blaženstva. Samo im pokažite koliko vam je stalo i oni će uzvratiti istom merom.

Kada je u pitanju Riba, jednostavno ćete morati malo da se potrudite kako biste podstakli razgovor o nečemu što njih zanima. Ribe su po prirodi sanjari i vole teme kao što su vanzemaljci, kako je nastao svemir, zašto postojimo na Zemlji i ostale slične teme.

Naravno, ne smeta im razgovor o jednostavnim stvarima, ali budite sigurni da ćete zadržati njihovu pažnju ako povedete pravi razgovor.

Često vole da maštaju i ne mogu da pomognu sebi jer je to zapisano u njihovoj prirodi. Ako volite Ribu, prihvatite da će živeti u svetu koji je kreirala, i da ćete morati malo da se potrudite kako bi pridobili njihovu pažnju kada budete hteli da razgovarate.

Stranice: 1 2