Žena JARAC: Sve što je STARIJA sve je BOLJA i LJEPŠA!

Žena JARAC: Sve što je STARIJA sve je BOLJA i LJEPŠA!

23. prosinca 2019. 0 By Admin 1

 

 

Teško mijenjaju stavove i mišljenja. Jako su štedljivi , čuvaju novac za budućnosti dobro znaju da ga rasporede i usmjere. Oni su sposobni da se prema životu odnose na najkonvencionalniji način. Nisu baš sposobni za saradnju i kompromis jer su skloni da nameću svoje tradicionalne vrijednosti. Zato je bolje za njih da su u nadređenom položaju kao na primjer direktor,poslovođa,onaj koji nadgleda i bude odgovoran za ljude koje rade za njega. Jako su profesionalni i radiće više od drugih da bi postigli ono što su naumili.

Ambicija je prava riječ za jarca. Lojalnost i trud su stvari koje jako cijeni. Veoma vješto barata novcem i upravljanjem tako da bi mu dobro išla zanimanja u menadžmentu, finansijama , školstvu kao i u radu sa nekretninama. U prijateljstvu su jarčevi odani i privrženi. Nemaju puno prijatelja ali biraju one koji su im slični po temperamentu i shvaćanjima. Vole da na praznike okupljaju prijatelje i porodicu. Iako nisu baš vješt u izražavanju osjećanja oni ih izražavaju kroz djela. U ljubavi su iskreni i čista srca.

Svoju naklonost i ljubav izražavaju više djelima nego riječima. Nisu skloni da puno pričaju. Odani su i iskreni , ne vole površne kontakte i veze.Treba im vremena da u dobiju povjerenje u nekog. Sumnjičavi su i oprezni. Dobro se slažu sa vodenim znacima( ribe , rak i škorpija) a i sa zemljanim , kao što je i on sam (djevica , bik i jarac). Jarci u ljubavi vole da rade stvari ozbiljno i polako, ne srljaju u veze bez razmišljanja.

Nisu neki velimi romantici ali zato kad vam poklone srce to može biti zauvijek. Smisao za humor malo im je sarkastičan i naginje crnom humoru. U seksu su jako istrajni i snažni ali kod njih nema nekih šaputanja na jastuku i pretjeranih izlijeva nježnosti. Niti su skloni eksperimentisanju na tom polju. Oni su jednostavno takvi, neki bi rekli dosadni i neemotivni. Na zdravstvenom planu su skloni bolestima kostiju i zglobova. A i zbog tog što su radoholičari , stres bi mogao da im naruši imuni sistem. Zato bi trebali obraćati pažnju na kakvu hranu konzumiraju ali i piće.Konzumiranje alkohola u pretjeranoj mjeri je itekako štetno ali naročito za jarce.Trebali bi da jedu na vrijeme, da se kreću i dovoljno spavaju.

Stranice: 1 2