VODOLIJA: Nju NIJE BRIGA za TUĐE TRAČEVE. Ona se vodi samo SVOJIM PUTEM i NE DOZVOLJAVA NIKOME da joj predstavlja PREPREKU!

VODOLIJA: Nju NIJE BRIGA za TUĐE TRAČEVE. Ona se vodi samo SVOJIM PUTEM i NE DOZVOLJAVA NIKOME da joj predstavlja PREPREKU!

28. prosinca 2019. 0 By Admin 1

Žena Vodolija predstavlja jedan od najviših tipova Zodijaka, ali ona nikada neće uskočiti u brak sa lakoćom divnog i senzibilnog Raka ili Ribe.

Međutim, ova žena je od svih ostalih horoskopskih znakova najviše opremljena za brak u kojem će vladati uzajamno poštovanje, razumevanje i iskrenost. U stanju je da izdrži dugi radni dan, bez umora i da potom bude izuzetna domaćica i divan prijatelj svome mužu.

Nezavisni po prirodi, Vodolije uživaju da poseduju sopstvenu kompaniju. Vole da učestvuju u grupnim projektima, u kojima će imati vodeću ulogu. Kao ljubitelji znanja i istine, lako se pronalaze među istoričarima ili naučnicima povezanim sa elektronskom industrijom.

Poseduju izuzetan smisao za estetiku, lepotu i ravnotežu i često se izražavaju kroz muziku ili neki drugi vid umetnosti. Vodolije se osećaju prijatno u disciplinama koje sadrže u sebi element vazduha i kretanja. Prijaju im neobične aktivnosti, kao što su avijacija, padobranstvo ili skijanje. Vodolijama su zglobovi slaba tačka i, bilo šta da treniraju, obavezno je zagrevanje.

Vodolijama zdravstveni problemi prvenstveno nastupaju usled nervne iscrpljenosti i preterane aktivnosti. Krvotok im je osetljiv, a vežbe koje stimulišu cirkulaciju su blagotvorne za njih.

Najnekonvencionalniji znak koji ima stalnu potrebu za transformacijom. Vodolija ne prati modu nego anticipira modne trendove. Talentovana je za genijalnu improvizaciju. Njen stil je futuristički i revolucionaran.

I u doslovnom i u prenosnom smislu. Srešćete je lako u majicama s likom Če Gevare  i političkim porukama. Obožava bižuteriju i šminka se tako da ponekad imate problema da je prepoznate.

Najčešće profesije za koje se opredeljuju ili su jednostavno najbolje u njima su profesije profesora, filozofa, pesnika , gitarista, violinista, elktro ineženjer, glumica, naučni radnik, stručnjak za marketing, organizaciju, političar.

Poseduju ogromnu želju za uspehom i spremni su kako bi ostvarili to što su zacrtali, gaziti preko drugih i na taj način stići do svog cilja po svaku cenu, te nemaju potrebu da se osvrću za preprekama koje joj se nađu na tom putu zbog čega se smatraju vrlo ambicioznima i hrabrima.

Stranice: 1 2