DJEVICA: Mnogi je ne vole jer NE MOGU DA SE NOSE sa njenom SNAGOM i PAMETI! Ali uprkos svima ona je jednostavno SAVRŠENO BIĆE!

DJEVICA: Mnogi je ne vole jer NE MOGU DA SE NOSE sa njenom SNAGOM i PAMETI! Ali uprkos svima ona je jednostavno SAVRŠENO BIĆE!

2. siječnja 2020. 0 By Admin 1

Djevica se nikada ne zaleće. Spontanost u životu za nju je strana kategorija, pa u tom smislu djeluje pretjerano kruto i nemaštovito. Nema slučajnosti kada je ona u pitanju. Sve mogućnosti već su utemeljene u njenoj glavi.

Za nju je najveći izvor straha potpuno nepoznata situacija koju treba savladati bez oslanjanja na iskustvo. Sumnjičave i nepoverljive, Djevice tada gube tlo pod nogama. Međutim, kada je u pitanju rješavanje naučnih, analitičkih problema, tu su neprevaziđene.

Odmjerene i nenametljive, Djevice tešlo dolaze do pozicija koja im zapravo pripada. Rođene diplomate, uvijek spremno barataju ključnim argumentima, pa ih je u diskusiji teško zbuniti, posebno zato što su gotovo uvijek u stanju da apstrahuju emocije. Sa ogoljenom snagom razuma malo ko može uspešno da izađe na kraj.

Čak i kada je najveselija, Djevica djeluje pomalo distancirano. Rijetko će se prepustiti raspoloženju, „mase“, upravo zbog svoje emotivne distanciranosti. Promišljena i realna, ne zanosi se nedostižnim idealima. One koji „lete suviše visoko“, lako prizemljuje snagom razuma.

Ako ste romantičar i sanjar, nije baš preporučljivo da se zaljubite u ove gospodare emocija, koje je teško odlepiti od zemlje. Ne očekujte da izgube glavu i zaborave na obaveze zbog iznenadne plime osjećanja.

Kako su obično stidljive po prirodi, teško se upuštaju u nove veze poslije doživljenog ljubavnog brodoloma. Radije se povlače u sebe i ostaju doživotno same.

Drže do forme i lijepog ponašanja, pa nisu u stanju da podnesu grubost. U njihovom prisustvu ne zaboravite na lijepe manire, jer to im sigurno neće promaći, kao što im neće promaći ni vaša finansijska situacija. Ako težite sređenom životu, ovi su „bestidni posmatrači“ možda vaš idealan izbor.

 

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2