Emotivni i toleranti: Horoskopski znaci koji mogu oprostiti i prevaru

Emotivni i toleranti: Horoskopski znaci koji mogu oprostiti i prevaru

4. siječnja 2020. 0 By Admin 1

Vaga

Vage najviše vole mir i sve će učiniti da stvari i situacije oko nje budu takve. Zato lako i opraštaju prevaru i nevernost partnera. Ali, da bi Vaga mogla da pređe preko toga potrebno joj je da shvati zašto je njen partner to uradio. Tada je spremna da nastavi svojim starim tokom. Zarad opšte dobrobiti i prevelike želje da sačuva svoju ljubav, Vaga će odglumiti da se apolutno ništa nije dogodilo.

Vodolija

Vodolija, kao i Vaga, spada u vazdušne elemente koji vole mir. Puna je razumevanja i zna da je ljudski grešiti, pa da je oproštaj sasvim u redu i pravi postupak koji smatra da treba da uradi. Iako možda neće preći odmah preko prevare, Vodolijama je bitno da saznaju razlog prevare i da dobiju dobro objašnjenje. To ne znači da je u malom mozgu neće kljucati činjenica da svojoj drugoj polovini nije bila dovoljno dobra čim se našla i treća osoba u igri, ali Vodolija je ipak veliki čovek sa još većim srcem.

Ribe

Ribe su veliki emotivci kojima je ljubav sve. Da ne oprašaju imale bi konstantan pritisak i osećaj težine, pa je to jedan od većih razloga zbog kojeg Ribe i vole da opraštaju. Teško im pada prevara, ali im je uz dobro objašnjenje, oproštaj jedino dobro rešenje. Romatična i bajkovita predstava koju Riba ima o ljubavi jeste ono što spašava njenog partnera od haosa koji bi eventualno ona mogla da mu napravi.

Stranice: 1 2