Biti u vezi sa ova tri znaka znaci BITI NA SEDMOM NEBU : Oni voljenu osobu CUVAJU kao kap vode na dlanu!

Biti u vezi sa ova tri znaka znaci BITI NA SEDMOM NEBU : Oni voljenu osobu CUVAJU kao kap vode na dlanu!

16. siječnja 2020. 0 By Admin 1

Znamo da su svi znakovi na svoj nacin rodjeni da vole i budu voljeni, ali sada cemo vam predstaviti tri znaka koja vole na poseban nacin da pomislis u tim trenucima kada si sa njim da si na sedmom nebu.

 

RAK

 

Ovaj znak vazi za najemotivniji znak, sto je zaista istina. Ali ta njegova emotivnost mu pomaze da bude prema voljenoj osobi pazljiviji, da je razumije, voli i pokloni neogranicenu kolicinu paznje. Sa njim je veza ili brak kao iz bajke. Umije da osobi koju voli priredi najdivnije trenutke koje nikada ne bi dozivjela sa bilo kojim drugim znakom. Njihov romantizam ne poznaje granice svemira. Jako su mastoviti kada su u ljubavi, i za njih je voljena osoba na prvom mjestu u njihovom zivotu. Mozda bi neke osobe to gusilo, ali ako se prepustite njihovoj ljubavi naucice te kako je sve to sa njim ustvari savrseno i zahvaliti se sudbini sto vam je poslala tako divnu osobu u vas zivot. Ne propustajte priliku da dozivite ljubavne zanose sa ovim znakom koji ce vam zivot uciniti predivnim.

 

VAGA

 

Vaga mozda na prvi pogled izgleda samo kao povrsna osoba koja voli samo sebe i nikoga vise. Ali sve je to samo maska ispod koje se krije jedna krhka i romanticna dusa. Ovaj znak se veoma rijetko zaljubljuje a jos rijedje poklanja svoje srce do kraja ali kada jednom pronadje osobu sa kojom vidi sebe onda njegovoj ljubavi nema kraja. Umije da bude izuzetno romanticna dusa koja bezuslovno voli osobu i za nju je spremna i zivot da da. Ako zelite da pored sebe

 

Nastavak na sljedecoj strani…

Stranice: 1 2