Srodne duše se prepoznaju po horoskopskom znaku, saznajte koja je vaša

Srodne duše se prepoznaju po horoskopskom znaku, saznajte koja je vaša

27. siječnja 2020. 0 By Admin 1

Strelac

Najviše im odgovaraju: Ovan, Lav, Blizanci.

Strelčevi su lutalice. Vole slobodu i uvek se okreću prema sledećoj najboljoj stvari. Drugi vatreni znaci – Ovan i Lav, mogu ih ispratiti u toj potrazi, deleći sa njima zanos i strast za životom. Ne zaboravite – nisu svi koji lutaju ujedno i izgubljeni. Strelac ne može podneti partnera koji ga želi kontrolisati, promeniti ili popraviti kao što su Škorpija, Devica ili Jarac. Strelcu je potreban neko ko će sa njim istraživati i zabavljati se, poput Blizanaca i Ovna. Strelca je teško obuzdati, kako fizički, tako i mentalno.

Jarac

Najviše mu odgovaraju: Bik, Devica, Rak.

Jarac se dobro slaže sa svima koji život shvataju ozbiljno i žele napredovati. Bik je najbolji kandidat, ali Devica takođe inspiriše Jarca radnom etikom. Lav, s druge strane, inspiše Jarca kako bi preuzeo rizike, ali ga istovremeno i plaši. Rak i Jarac se dopunjuju jer dele tradicionalne poglede na romantiku i porodicu. Jarčevi, koji su vrlo odgovorni, ne trpe impulsivne Ovnove i egocentrične Lavove.

Vodolija

Najviše im odgovaraju: Vaga, Blizanci, Ovan, Strelac i Lav.

Vodolija ne trpi ograničenja ili zabrane, tako da najbolje funkcioniše s partnerima koji su otvorenog uma poput Vage i Blizanaca. Ovan i Strelac takođe mogu motivisati Vodoliju da ih prati u njihovim savršenim idejama. Vodeni znaci emotivno guše Vodoliju koji voli i određenu distancu kada je u pitanju intimnost.

Ribe

Najviše im odgovaraju: Rak, Škorpija.

Potreba Riba za emotivnom kompatibilnošću znači da će srodne duše pronaći u Raku ili Škorpiji, vodenim znacima koji razumeju njihove emocionalne potrebe i lako ih mogu ispuniti. Devica je suprotan karakter od Riba, i iako će zemljani znakovi osigurati stabilnost Ribama, takođe mogu napraviti da se osete usamljeno ili tužno zbog svoje nesposobnosti da izraze duboke emocije. Ribe su izuzetno osetljive na energiju oko sebe, a vatrene znakove – Ovnove, Lavove i Strelci vrlo teško mogu primiti.

 

Stranice: 1 2