LJUBAVNI HOROSKOP ZA 13. FEBRUAR :Na cijem ce prstu ZASIJATI VJERENICKI PRSTEN?

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 13. FEBRUAR :Na cijem ce prstu ZASIJATI VJERENICKI PRSTEN?

11. veljače 2020. 0 By Lala

DEVICA

Poslije mnogo lutanja, mastanja i  prolivenih suza osvice za vas najvazniji dan. Toliko cete biti iznenadjenii zaprepasceni da se necete snaci u sv emu sto vas snadje.

Nicim pripremljeni, ni nagovjestajem, ni skrivenom salom, bicete iznenadjeni kad vam partner ponudi vjerenicki prsten. Sijace na vasoj ruci kao sunce, a na vasem licu ogledace se sreca.

Ovaj dan je onaj koji cete pamtiti dok ste zivi.

 

 

VAGA

Danas dan pun monotonije i niceg posebnog, iako biste nesto mjenjali jos odavno. Nesto vam skripi u vezi ali nikako da shvatite o cemu se radi. Zapitajte da li je do vas ili do partnera. Danas je dan da razmislite. Ako nadjete odgovor, bice to rjesenje vase monotonije u vezi.

 

 

SKORPIJA

Sledi vam putovanje u dvoje  koje se tice poslovnog pitanja. Ako ishod bude u vasu korist, to ce biti vas dub lji i veci korak u vezi stre.Veza vam je na ispitu.

 

 

STRELAC

Dugo ste ciljali na nesto bitno a danas je dan da uspijete i ostvarite cilj. Znate vi sta je to, samo se prisjetite nacina koji ste koristili svo vrijeme.

Uspjeh zagarantovan.

 

JARAC

Na ljubavnom planu ruze cvjetaju a v as zadatak je da ih drzite u zivotu. Dakle njegujte to sto imate i sve ce biti kako zelite.

 

VODOLIJA

I za tihe kao vi dodje dan kad se bura  pretvara u oluju. Zato danas oslusnite sta se zbiva u vasoj vezi i sta je ono sto ce danas zakociti pretezno mirnu situaciju.

 

 

RIBA

Vi koji plovite kroz mirne i burne vode istovremeno, sami cete biti krivi zbog nesporazuma koji ce uslediti ranim jutrom.

Trezveni ste uvijek, budite i danas. Danas je vasa bitka za biti ili na biti u vezi u kojoj ste dugo.

 

 

 

Stranice: 1 2