LJUBAVNI HOROSKOP za   17.mart:    Ovnovi, pokusajte danas da UGODITE SEBI!

LJUBAVNI HOROSKOP za 17.mart: Ovnovi, pokusajte danas da UGODITE SEBI!

15. ožujka 2020. 0 By Lala

OVAN

Pred vama je dan za odmor.I shodno tome,nemojte misliti  o obavezama vec se potrudite da uzivate u danu koji je pred vama. Ucinite sve da  ugodite sebi ako ste slobodni,a za slucaj da   niste – partner  vas je  jako zeljan!

 

 

BIK Vi ste neko ko ce tokom danasnjeg dana imati priliku da se uveri da jedan vas jako blizak prijatelj gaji emocije prema vama koje nisu ljubavne. Buduci da vi prema njemu ne osecate isto nece vam biti lako da mu to i kazete.  

 

BLIZANCI

 

Danas bi ste,ako imate priliku za to,obavezno trebali da odete na jedan kraci put ili da se jednostavno osamite i uzivate u tisini i samoci. Nema sumnje da je upravo to ono sto vam je potrebno.Ljubav  nek  bude u drugom planu.  

 

  RAK

Ljubav vam je i dalje u drugom planu. Imate mnogo obaveza  i jasno je da zbog toga ne stizete da se posvetite svojoj voljenoj osobi, ali morate nekada nju da stavite na prvo mesto. Nekada ljubav mora da bude prioritet.

 

    LAV

 

Vi danas necete misliti ni o cemu drugom osim o tome kako da ugodite sebi. To je upravo ono sto vam najvise i treba,imali ste napornu sedmicu i zato ovaj dan posvecujete sebi i svom uzivanju. Ako ste slobodni,ovaj dan je savrsen za odlazak na neki kraci put.  

 

DEVICA

 

Moglo bi se reci da cete tokom danasnjeg dana imati priliku da uzivate u necijem drustvu i iako vi tako ne mislite jasno je da ta osoba prema vama ima jace emocije nego sto mislite –  pogledajte  joj u oci i sve ce vam biti jasno…  

 

VAGA

 

Odmor je ono sto vam u ovom trenutku najbolje dosao,i shodno tome to sebi i pruzite. Zaboravite na sve obaveze   i dozvolite sebi da jedan dan mislite samo na to kako da ugodite sebi . Nece svet stati ako vi dan provedete u krevetu. Ako ste slobodnim,jos bolje – imacete priliku da mislite samo na svoje potrebe.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2