LJUBAVNI HOROSKOP za   17.mart:    Ovnovi, pokusajte danas da UGODITE SEBI!

LJUBAVNI HOROSKOP za 17.mart: Ovnovi, pokusajte danas da UGODITE SEBI!

15. ožujka 2020. 0 By Lala

 

SKORPIJA

Vi cete danas shvatiti da ste se uzalud nadali da ce proslost ponovo da postane buducnost . Iako nema sumnje da je to ono sto iskreno zelite –  sudjeno je da ta ljubav nema srecan kraj.I da vi zbog nje danas placete kao i mnogo puta do sad.  

STRELAC

Moglo   bi se reci da je pred vama jedan veoma lep i zanimljiv dan i zapravo itekako  treba da uzivate u njemu. Ne mora vam uvek posao biti na prvom mestu –  budite to vi sami sebi.Ili jos bolje,ako ste u vezi danas spremite malo iznenadjenje za voljenu osobu.  

JARAC

Moguce je da cete tokom ovog dana biti usamljeni i za slucaj da nemate voljenu osobu kraj sebe nadjite drugi nacin da se oraspolozite. Ako ste u mogucnosti najbolje bi bilo da odete na jedan kraci put. Tako cete uspeti da skrenete  misli sa nekih drugih  stvari.

 

 

VODOLIJA

Zivot vam je postao dosadan i monoton.Imate potrebu da nesto promenite ali to nikako ne radite. Mogli bi ste danas da napravite prvi korak sto se toga tice  i da se   prosto ucinite nesto sto ce vam vratiti osmeh na lice.Ako ste zaljubljeni,mozda bi ste trebali toj osobi to i da priznate.  

RIBA

Miran dan za vas,drage Ribe.Posvetite se tome da se naspavate i odmorite jer je pred vama     period  radne sedmice. Neka vam danas  prioritet bude vas odmor i vase dobro raspolozenje.Ljubav je najbolje da bude u drugom planu kako bi ste izbegli evenutalna razocarenja.

Stranice: 1 2