Jednog znaka ceka LJUBAVNI KRAJ, a ovog LJUBAVNI POCETAK!

Jednog znaka ceka LJUBAVNI KRAJ, a ovog LJUBAVNI POCETAK!

20. travnja 2020. 0 By Lala

Zvezde za neke znakove imaju jako vazne vesti koje se ticu situacije na planu ljubavi njihovog zivota. Zvezde imaju jako lose vesti za pripadnike znaka Raka i otkrivaju im da ih ceka ljubavni kraj, dok zvezde imaju divne vesti za Ribe i otkrivaju im da im predstoji ljubavni pocetak…

 

RAK

Dragi rakovi, vi ste vec odredjeno vreme u vezi sa osobom za koju smatrate da vas ne zasluzuje. Vi ste mnogo vise ocekivali od te veze i od vaseg partnera, ali vam se ocekivanja nisu ispunila. Medjutim, vi tu osobu volite i zbog toga ne zelite da se odlucite za ljubavni kraj iako za to imate mnogo razloga. Ipak, vi uskoro necete moci da oprostite vasem partneru neke postupke i zbog toga cete se odluciti za ljubavni kraj.

Vama naredni period ne donosi nista dobro. Cak naprotiv, on vam donosi samo veliku kolicinu problema na planu ljubavi, a sem toga vam donosi i izdaju voljene osobe. Vas sva ta desavanja ocekuju do kraja meseca avgusta i vas partner ce pokazati svoje pravo lice. Vas prvo vec u periodu izmedju 11. i 13. avgusta ocekuju neki postupci vaseg partnera preko kojih cete tesko preci i koje cete na kraju oprostiti voljenoj osobi, ali vi necete moci da oprostite izdaju voljenoj osobi koja vas ocekuje pred sam kraj meseca.

Nazalost, veza u kojoj ste trenutno nece jos dugo potrajati. Vas uskoro ocekuju brojna negativna desavanja na planu ljubavi. A vi cete se zbog svih tih desavanja na kraju odluciti za ljubavni kraj. Dolaze vam veoma teski trenuci koje vi ni sa cim niste zalsuzili.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2