Jednog znaka ceka LJUBAVNI KRAJ, a ovog LJUBAVNI POCETAK!

Jednog znaka ceka LJUBAVNI KRAJ, a ovog LJUBAVNI POCETAK!

20. travnja 2020. 0 By Lala

 

RIBE

Drage ribe, za vas je ljubav najvaznija i vi u nju mnogo verujete. Medjutim, vama ljubav zapravo nikada u potpunosti nije ispunila ocekivanja, ali za vas cak ni to nije dovoljan razlog kako bi prestali da verujete u nju. Ipak, vi imate prava na optmizam i to zbog toga sto vam uskoro dolaze neki novi trenuci u ljubavi, kao i neki mnogo lepsi dani. Vama period do kraja avgusta donosi upoznavanje jedne osobe. Vi cete upoznati osobu koja na vas nece ostaviti neki posebno lep utisak u trenutku, ali cete vi posle odredjenog vremena shvatiti da vam ta osoba po mnogo cemu odgovara.

Vas posle upoznavanja te osobe ocekuju neki njeni prelepi postupci. Upravo ce se ta osoba truditi da vam dokaze da vas je dostojna, a vi cete posle svih tih postupaka te osobe odluciti da joj pruzite priliku. Vi cete zapravo vec na samom pocetku septembra zapoceti ljubavnu pricu. Vi cete zapoceti ljubavnu pricu od koje necete imati neka preterano velika ocekivanja. Medjutim, vi cete u toj vezi samo za srecu znati i ta osoba ce zaista umeti da vas usreci.

Desavanja koja vas uskoro ocekuju ce vas prosto naterati da zaboravite na tugu. Vas ocekuje ljubavni pocetak sa jednom kvalitetnom osobom. Vi cete uskoro zapoceti vezu koja ce imati sve preduslove kako bi se izborila za onu uspesnu ljubavnu buducnost. Naredni period ce vam biti izuzetno zanimljiv, a njega ce vam obeleziti vazna desavanja na planu ljubavi.

Stranice: 1 2