STA  je TVOJA NAJVECA  GRESKA: Izaberi SLICICU i spremi se za BOLNU ISTINU!

STA je TVOJA NAJVECA GRESKA: Izaberi SLICICU i spremi se za BOLNU ISTINU!

22. travnja 2020. 0 By Lala

AKO SI  IZABRAO SLIKU BROJ JEDAN…

Ti si neko ko  ima silnu potrebu da prema svima bude fer. Osoba si koja ima toliko iskreno i cisto srce da mislis da su svi kao ti, a nisu. Ti zapravo ne zelis da slusas glas svog razuma cak ni onda  kada ti je jasno da  ti on porucuje pravu istinu.

Osoba si koja gresi u tome sto misli da su svi iskreni, nesebicni i dobri kao sto si ti. Nije to tako, i nista nije tako, ali ti odbijas to da priznas.

Odbijas da priznas da je ovo  zivot koji nije  pravedan i da je nazalost mnogo ljud koji su losi.

Zato ti  i gresis zato sto svima verujes.

Ti mislis da niko nema razloga da laze i   svima zelis da pomognes, te ces biti u stanju da  pomeris planine kako bi usrecio osobu do koje ti je stalo.

Ali, isto tako i one koje ne poznajes… Jer, ti si toliko dobar covek da ces rado da pomognes i strancu,nekog koga si jednom  za ceo  zivot sreo.

 

 

AKO SI  IZABRAO SLIKU BROJ DVA…

Ljubav  je smisao tvog  zivota.

Ti sve cinis  za one koje volis i nema toga na sta    zbog njih nisi spreman. Ovo se naravno odnosi na sve one do kojih ti je stalo,ali posebno na voljenu osobu.

Jer tvoja najveca greska je to sto  kada se  zaljubis ti zaboravis na sve. Na svoj razum, na ponos, na ceo svet.Voljena osoba ti postaje broj    jedan i prioritet u svakom mogucem smislu.

Jako je lepo   sto zelis da usrecis osobu koju volis ali ti moras da shvatis nesto sto je jako vazno: NE TREBA da cinis   nista za osobu koja ne ume da ti vrati istom merom.

Ma koliko da ti nekoga voleo, ljubav je ono za sta je uvek  potrebno dvoje.

To u tvom slucaju jednostavno nije tako.

Osoba koju sada   zelis  ne oseca isto sto i ti.

I pomiri se sa tim pre nego ti ona slomi srce.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2