IZABERI MASKU i saznaj   PORUKU iz PROSLOG   ZIVOTA kako bi u BUDUCNOSTI IMAO SRECE!

IZABERI MASKU i saznaj PORUKU iz PROSLOG ZIVOTA kako bi u BUDUCNOSTI IMAO SRECE!

23. travnja 2020. 0 By Lala

AKO SI   IZABRAO SLIKU BROJ JEDAN…

Ti si osoba koja je veoma emotivna.Osoba koja ima silnu potrebu da svima pomogne i da se svima nadje i to je ono sto je za svaku pohvalu. Ti si neko ko je nesebican i neko ko zeli da se svima nadje i da svakom  pruzi osmeh,  i pokloni ljubav, ili   bar prijateljstvo.

Zato ti se vrlo cesto desava da     lose procenis ljude i da za  one koji nisu pravi ucinis prave stvari sto je naravno velika   greska. Zato  je poruka   za tebe iz proslog  zivota da moras mnogo vise da slusas  glas svog razuma.

Da shvatis sta je ono sto  zelis i da  ni u kom slucaju    ne verujes ljudima tek tako jer je nazalost mnogo onih koji su u stanju da lazu da im je do nekog stalo,a da to nikad ne bude slucaj.    Pokusaj malo da iskljucis emocije i da se manje dajes  ljudima koji te ionako nisu vredni.

 

AKO SI   IZABRAO SLIKU BROJ  DVA…

Tvoja poruka  iz proslog zivota se odnosi na to da moras mnogo da obracas  paznju   na svoj unutrasnji osecaj. Imas jako sesto culo koje nazalost ne koristis dovoljno i zato      imas mnogo problema u zivotu. Ako zelis da budes srecan onda moras mnogo da razmisljas  i da  prosto verujes svom unutrasjem osecaju. Tako ces  umeti da napravis pravu procenu o ljudima koje si tek upoznao.

I onda kada ti se neko ne svidi na prvi pogled, tad moras i da imas na umu da je to upravo tako, i da za to postoji razlog.Da takvim  ljudima ni u kom slucaju ne dozvolis da ti se priblize    jer bi to moglo da znaci da  znaci da im dajes priliku da te povrede.

Naravno da se uvek moze desiti da te taj osecaj prevari,ali  budi   bar  oprezan. Tako ces  izbeci mnoge probleme u  zivotu.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2