TEST LICNOSTI:  IZABERI SLIKU i saznaj  NESTO VAZNO o sebi!

TEST LICNOSTI: IZABERI SLIKU i saznaj NESTO VAZNO o sebi!

23. travnja 2020. 0 By Lala

AKO SI IZABRAO SLIKU BROJ  JEDAN…

Ti si osoba koja ima  problem sa tim da pokaze svoje emocije. Zapravo mozemo da kazemo  da si osoba koja  ce radije da slaze da je dobro nego da bilo kome objasni zasto je lose. Svestan si toga da je    mnogo onih koji su u stanju  u stanju da samo glume da im je do nekog stalo samo zato sto od njega imaju neku korist.

Osoba si koja ume iskreno i jako da voli ali je   generalno veliki problem to da steknes poverenje u nekog, no kada se to desi sve ces za tu osobu da ucinis. I nece biti toga sto   za nju neces biti u stanju ,pa makar to znacilo da moras da okrenes  ceo svet samo da bi je nasmejao.

Ovo se naravno odnosi na voljenu osobu. Nisi od onih koji se fatalno zaljube ali su velike sanse da  kada se to desi to  bude ljubav za ceo  zivot.

I zapravo je to ono sto je najbolje i sto je za svaku pohvalu ali bi bilo dobro kada bi vise    slusao glas svog srca. I kad b i shvatio da je nekad  zapravo     za svaku pohvalu pokazati i slabosti.

AKO SI IZABRAO SLIKU BROJ   DVA…

Onda si osoba koja odlicno zna da ceni ono sto ima ali si po prirodi borac.

Ono sto je vrlo vazno, ti si neko ko zna sta zeli od svog zivota i moramo da  kazemo da itekako umes da ides na sve ili nista.

Cuvas ono sto imas   ali to ne   znaci  da ces se tim i zadovoljiti. Velike su  sanse da ces uvek   traziti vise… Pa cak i  u onim situacijama kada imas sve,  jer  je zivot jedan,a ti si po prirodi hedonista.  No, ti ces uvek igrati posteno i fer i moramo da kazemo  da si   od onih osoba koje ce misliti na druge i neces nikad graditi svoju srecu na osnovu tudjih suza.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2