RAK: Ne dopusta voljenim osobama tugu – On je pravi ANDJEO CUVAR!

RAK: Ne dopusta voljenim osobama tugu – On je pravi ANDJEO CUVAR!

29. travnja 2020. 0 By Lala

 

Rak je covek koji ne ume da povredi onu osobu do koje mu je stalo. Sve i kada bi zeleo to da ucini, on to ne bi mogao uciniti. Raka je kroz zivot oduvek vodilo njegovo veliko srce, njega je zapravo vodila ljubav i zbog toga on nikome tugu ne moze naneti. Istina je da su raka mnoge drage osobe razocarale i povredile, ali se on njima nikada nije svetio nego im je i pored toga ponovo omogucivao uzivanje u sreci.

Onako kako se andjeli ponasaju prema dobrim ljudima, tako se i rak ponasa prema voljenim osobama. Neverovatno je razumevanje koje rak ima za svoje voljene osobe. Neverovatna je njegova spremnost da oprosti. On je covek koji moze da razume sve postupke voljenih osoba, a on isto tako moze sve da oprosti.

Rak je pravi ”andjeo cuvar” voljenih osoba. On se prema voljenim osobama ponasa na jedan neverovatan brizan nacin i on voljene osobe cuva od briga i od problema. Svaka osoba na ovom svetu se moze izboriti za srecu sa rakom. Sreca sa njim je prosto obecana i to se moze reci bez i malo preterivanja.

Stranice: 1 2