Kratki horoskop za 2020. godinu: Bik zaljubljen kao nikad, Lav se kupa u novcu, Škorpije u zagrljaju BIVŠE ljubavi…

Kratki horoskop za 2020. godinu: Bik zaljubljen kao nikad, Lav se kupa u novcu, Škorpije u zagrljaju BIVŠE ljubavi…

10. svibnja 2020. 0 By Lala

VAGA-  Cuvajte se u 2020. godini svoje brzopletosti jer bi vas mogla kostati mnogih lijepih stvari. Bicete stavljeni na iskusenje. Ako na velikom testu ne pokazete svoje prave vrijednosti mogli biste sebi napraviti velike probleme.

SKORPIJA – Koliko god vi narednu godinu zamisljali kao veliku prekretnicu za vas i za neke nove pocetke i mjesta, nista od toga. Za vas su zvijezde spremile drugu vrstu iznenadjenja koje ce vas uciniti jos srecnijima. Obnovicete jednu vezu iz proslosti, i bicete jako srecni sa tom osobom.

STRIJELAC – Vi cete u godini koja je pred nama dozivjeti jednu vrstu razocarenja. Nece vam biti lako ispocetka. ALi, jako brzo poslije toga shvaticete zasto, i da osjecaj koji ce vam biti potpuno nov, ipak vrijedi svega toga.

JARAC – Ono sto ce partner ocekivati od vas je da budete sveprisutni i da pratite njegove planove ali vi se tu sve manje vidite. Okrenite se sebi i otvorite sebi puteve za one prave stvari i osobe, koje ce vas zaista ciniti srecnim, u potpunosti.

VODOLIJA – Sve sto budete pocinjali na poslovnom planu otimace vam se. Osjecacete da gubite kontrolu nad svojim zivotom. Ali to su samo neke promjene koje morate proci da bi ste konacno ustabilili svoje mjesto i dokazali koliko zapravo mozete da se borite.

RIBE- Imacete priliku da se posvetite malo vise sebi. U ovoj godini sto je iza nas bili ste potpuno tudji i izgubili ste jedan dio sebe. A to niko ne smije da dopusti. Vratite fokus na svoje zelje i krenite sto prije.

Stranice: 1 2