MNOGI MUSKARCI treba da SE POSTIDE jer SU SLABIJI od ZENE SKORPIJE!

MNOGI MUSKARCI treba da SE POSTIDE jer SU SLABIJI od ZENE SKORPIJE!

14. svibnja 2020. 0 By Lala

 

Onaj ko ima prijatelja skorpiju, zna da ima prijatelja za ceo zivot.

Skorpija prijatelj je prijatelj koji je uvek tu, i u dobru i u zlu.Nikada vas nece  izdati. Ali jednom ako je povredite, znajte da je ta uvreda za vecno. Onda ste dobili vecnog neprijatelja. Sve ce zrtvovati radi ljubavi, i sve uciniti sto je u njenoj moci. Deluje opasno, tajanstveno, ali je u sustini nezna. Ima neznu dusu koja se krije iza ozbiljnog lika.

Zenu skorpiju nista ne moze slomiti. Ona je cvrsta kao tvrdjava. Vrlo tesko pokazuje emocije, i kada se desi da je upoznate, iznenadite se . Prvo sa njenom neznom dusom, sa njenim neznim osecanjima koje vam pruzi. Tu  su ona suprotnost koju vam odaje njena slika. Ako se zaljubite u nju morate biti vrlo ozbiljni i hrabri, ili dovoljno ludi.

Nju je tesko osvojiti, ali ko je osvoji, pravi je srecnik.

MUSKARAC skorpija je emotivan i iskren, ali je jako ljubomoran. On svoju dragu drzi podalje od drugih. Uvek je na oprezu. U ljubavi je takodje iskren, pa cak i ako  isina nije bas dobra. Ako je bolna, opet ce biti iskren, jer nikada ne igra lazno.Vrlo je opasan ako ga izdate.

Zajednicko obomu, i zeni i muskarcu skorpiji je  NEVERA. Oni sve mogu  oprostiti ali neveru u ljubavi nikada ne oprastaju.Vrlo su fatalne licnosti kod kojih uvek igraju ulogu i razum i emocije u isto vreme.

Stranice: 1 2