KONJ kojeg  izaberes  otkriva KAKVE TE PROMENE cekaju do KRAJA GODINE!

KONJ kojeg izaberes otkriva KAKVE TE PROMENE cekaju do KRAJA GODINE!

15. svibnja 2020. 0 By Lala

 AKO SI IZABRAO KONJA BROJ JEDAN…

Onda moras da imas na umu da   je zivot   jedan i da mozemo dobiti samo onoliko koliko damo. Ali,   isto tako, nikad necemo moci da ocekujemo da nam nesto padne sa neba jer ako  vec  zelimo da budemo srecni onda moramo da se  za tu srecu i borimo. Oni koji su     izabrali konja broj jedan do kraja ove godine moraju da donesu neke  odluke. I to nece biti lake   odluke ni u kom slucaju.

To je ono sto moramo da kazemo jer  je zivot jedan ali onda kad  nista ne ide   onako kako bi   trebalo mi ne smemo da  posustanemo  i da dignemo ruke od  onog sto zelimo.

Ma koliko da problema imali pri    tome morate da  imate na umu da je nekome iskreno stalo do vas.

I pokusajte da se izborite za tu  osobu jer  bi sve moglo da dodje na svoje ako shvatite da ste voljeni. Imajte to na umu.

 

 AKO SI IZABRAO KONJA BROJ  DVA…

ova godina nece biti bas godina za pozeleti i to je ono sto morate da shvatite.

Ma koliko da vam je stalo do nekog morate da imate na umu  da je za ljuabv uvek potrebno dvoje a da to u vasem slucaju sada nije tako.

Do kraja ove godine najvise problema cete imati na polju ljubavi i to je ono od cega najvise i strahujete zato sto  vi ne mozete da budete sami.

Znate da  je zivot jedna velika borba ali vi ste osoba koja moze mnogo toga kada zna da  je nekome iskreno stalo.. Kada   znate da imate nekog na koga mozete da se oslonite  i ko ce vam prosto  biti odan i veran i biti vam tu  i onda kada to niko nije.

No,  na vasem emotivnom putu ce biti mnogo  problema i ova godina bi mogla biti apsolutno savrsena kada je rec o poslu ali sto se tice emocija i katastofa je blaga rec za ono sto vas mozda ceka.

 

 Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2