Strijelca očekuju VELIKE OBAVEZE!-Jarcu se VRAĆA bivša LJUBAV!

Strijelca očekuju VELIKE OBAVEZE!-Jarcu se VRAĆA bivša LJUBAV!

17. svibnja 2020. 0 By Maja

STRIJELAC

POSAO

Dragi strijelci, vrlo je bitno da u ovom mjesecu ne žurite da donesete važne odluke. Vi važite za osobu koja voli sve da riješi što prije, ali ovaj put pokušajte da pokažete više strpljenja. Za neke bitne stvari je jednostavno potrebno više vremena. Pred vama je mjesec u kojem će se mnogi osloniti na vaše mišljene, zato je bitno da dobro razmislite prije nego što napravite novi poslovni poztez. Vi ste osoba koja rijetko misli samo na sebe, i vi ćete donijeti pravu odluku u vašu korist, i u korist vaših radnih kolega. Nema sumnje da će vam mjesec juni biti veoma uspješan. Istina je da ćete imati mnogo obaveza i veoma malo slobodnog vremena. Ipak, to vam neće mnogo smetati, jer ste vi neko ko svoj posao shvaća vrlo ozbiljno. Krajem mjeseca vas očekuje i jedan manji novčani dobitak.

LJUBAV

Kada je ljubav u pitanju moramo reči da se vi u poslednje vreme iz nekog razloga distancirate od voljene osobe. Pokušavate da zaobiđete ozbiljne razgovore ali sa tim samo stvarate tenzije sa vašim partnerom. Morate više da se posvetite problemima koji vladaju u vašoj vezi. Zajedno sa vašim partnerom možete da riješite mnogo toga, ukoliko ostavite svoju trvdoglavost u stranu. Mora vam biti jasno da ne škodite nikome, samo sebi i voljenoj soobi. Jedna starija osoba mnogo utiče na vaše odluke, ali shvatite da vam ona ne misli ništa dobro.

Mjesec juni će vam pružiti mnoge prilike da riješite svoje ljubavne probleme, o vam zavisi hoćete li biti i spremni da se borite za svoju vezu, kojoj bi uskoro mogao doći kraj,ako nešto ne promijenite. Slobodnim strijelcima se vraća bivša ljubav. Mada se mnogo lošeg dešavalo između vas, vi ćete možda ipak pristati da joj pružite drugu šansu.

ZDRAVLJE

Slušajte svoje tijelo, jer ono vam govori da morate nešto da promijenite. Više fizičke aktivnosti je upravo ono što vam bi vam moglo pomoći. Također pokušajte da promijenite ishranu.

 

Nastavak na slijedećoj stranici…

Stranice: 1 2