Strijelca očekuju VELIKE OBAVEZE!-Jarcu se VRAĆA bivša LJUBAV!

Strijelca očekuju VELIKE OBAVEZE!-Jarcu se VRAĆA bivša LJUBAV!

17. svibnja 2020. 0 By Maja

JARAC

POSAO

Dragi jarci, ne stvarajte sebi dodatne obaveze kako bi zadivili vaše radne kolege. VI ste svakako pod velikim sresom u poslijednje vrijeme, i vama zaista ništa ne treba što će vam stvarati još veću nervozu. Istina je da ćete vi u mjesecu junu biti mnogo nervozni, ali pokušajte da razvojite vaš privatni život od poslovnog. Privatni problemi vas prate na radnom mjestu, i to vam sao oduzima koncntraciju koja vam je potrebna. U mjesecu junu vi ćete pokušati nešto da promijenite, jer ćete i sami shvatiti da ovako ne može dalje.

Vi ste veoma emotivna osoba koja mnogo toga uzima srcu, pa čak i ono što nema veliko značenje. Vi imate velike planove, i oni bi se lako mogli ostvariti, ali budite svjesni da prije svega morate da promijenite svoj stav. Pružiće vam se jedna poslovna prilika koju ne smijete propustiti. Zaista sve zavisi od vas hoćete li uspjeti da ostvarite dobre poslovne rezultate.

LJUBAV

Vi prosto ne možete da kažete ne voljenoj osobi. Sve činite kako bi je učinili sretnom, ali ona polako pokušava da iskoristi vašu dobrotu. Vrijeme da lupite šakom od sto, i da pokažete da ne može niko da se igra sa vašim osjećanjima. U mjesecu junu donosite vrlo važnu odluku, koja će vašem partneru dati razloga za razmišljanje. Vi ćete se čak igrati sa idejom da napusite vezu, u kojoj je trenutno samo jedna osoba zadovoljna, a to je vaš partner.

Vi ste osoba koja ne voli bilo koga da povrijedi, ali vama polako nestaje strpljenje. Ipak, pokušajte da razgovarate sa voljenom osobom, prije nego što donesete konačnu odluku. Mada će vam se činiti da je raskid najbolje riješenje, za vas još uvijek postiji nada. Slobodni jarci će doživjeti jedno veliko razočarenje, jer osoba do koje vam je mnogo stalo nema iste osjećaje prema vama. Ne gubite nadu, jer vama je ljubavna sreća suđena, ali ne sa osobm koju vi trenutno želite.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vas odlično služiti. Mada se vi ne trudite mnogo da ostavite neke svoje poroke, vas ne očekuju nikakvi problemi po zdrastvenom pitanju.

 

 

Stranice: 1 2