LJUBAVNI HOROSKOP ZA  26.JUN: Ko je znak  koji ce danas ZBOG  LJUBAVI biti NA SEDMOM NEBU?!

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 26.JUN: Ko je znak koji ce danas ZBOG LJUBAVI biti NA SEDMOM NEBU?!

25. svibnja 2020. 0 By Lala

VAGA

Ovaj dan ce biti od onih tmurnih koji prijete da razore vasu vezu. Morate i sami doprinositi svojoj vezi i partneru. Ako ne drugacije, onda bar vedrim trenucima .Ako zelite da veza ide u dobrom smjeru , oboje dajte sve od sebe.

 

 

SKORPIJA

Vama ne fali nista osim da uzivate. Svoju vezu ste oblikovali u uzornu zajednicu, u kojoj se vole dvoje. Zajednicu u kojoj se dvoje ljudi bezgranicno postuju. Jedno drugom osluskuju zelje, pa onda ih iznenadjuju.

Blago vama, nasli ste srodnu dusu,  a to je ono sto ste trazili.

 

 

STRELAC

Ako ste ratoborni, danas cete se imati sa kime boriti. Vezano je za  za partnera, tacnije radi se o jednoj gnusnoj lazi.

Razocarani ste, povrijedjeni, i podjednako ljutiti.

Zelite to istjerati na cistinu. Ne cekajte sutra , takve stvari se ne odlazu. Sto prije rijesite nesporazum, to bolje po vas.

Za partnera svakako nece biti dobro.

 

 

 

JARAC

Nesto se desava sa partnerom u vezi pa se pitate o cemu se radi. Danas je dan da otkrijete o cemu se radi i sta ce biti dalje. Ako se zauzmete za  nacin biti ili ne biti, mozda i otkrijete gdje lezi zec.

Neka pobjedi onaj ko nije kriv. Mnogo puta ste trpjeli laz od partnera.Takodje , mnogo puta ste i istrpjeli. Cak i onda kada niste trebali trpjeti.

Zato, danas ili ste u vezi na dalje staze ili niste vise ni jednog trenutka.

 

RIBA

Drage ribe koje ste u dugoj vezi, jeste li razmisljali dokle cete se zabavljati? Mislite li da buducnost treba tako provesti?

Zabava je sastavni dio vaseg zivota, pa ste i partnere tako naucili. Tako vladaju, tako se ponasaju, kao da su programirani. Danas ce vam se postavljati zivotna pitanja, ona koja  ni sebi niste postavljali. Danas je dan vaznih odluka. Zivot nije igra.

 

 

 

 

 

Stranice: 1 2