Bik: Ako u njemu trazis ZLO i LJUBOMORU, onda samo GUBIS VREME – U njemu postoji samo LJUBAV i DOBROTA!

Bik: Ako u njemu trazis ZLO i LJUBOMORU, onda samo GUBIS VREME – U njemu postoji samo LJUBAV i DOBROTA!

26. svibnja 2020. 0 By Lala

 

Svako ko pokusava da u biku pronadje zlo samo gubi vreme, jer zlo u biku nikada nije postojalo, a isto se moze reci i za ljubomoru. Nema razloga bik da bude ljubomoran na bilo koga, istina je da mnogi ljudi imaju vise uspeha u zivotu od njega, ali on prosto zbog svog velikog srca, svim ljudima zeli samo najbolje i zbog toga je biku drago zbog uspeha drugih ljudi.

Pridruži se u našu GRUPU ako si BIK, i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Bik nekada ume da pretera, on ume da pretera u insitiranju na istini, ali se to isto tako kod njega nikada nece promeniti, on prosto ne moze dozvoliti niti jednom coveku da ga laze i onaj ko zeli velike probleme i burne rasprave samo treba da ga pokusa slagati. Sa bikom svaki covek moze pronaci svoju srecu, on moze svakog coveka usreciti, ali onaj ko sa bikom trazi nevolju on ce je i pronaci.

Nije bik kao drugi ljudi, nikada nije bio, niti ce bilo kada i biti, oduvek je on bio nesto posebno, oduvek je se on ponasao drugacije, a on je posebno oduvek dokazivao svoju dobrotu i to i sada cini. U biku postoji mnogo ljubavi i dobrote i svaka osoba koja je prema njemu dobra moze od njega ocekivati da ce joj zivot pretvoriti u bajku.

Stranice: 1 2