POKLONITE SE nekrunisanom KRALJU zodijaka! Od njega nema ni JACEG ni BOLJEG COVEKA!!

POKLONITE SE nekrunisanom KRALJU zodijaka! Od njega nema ni JACEG ni BOLJEG COVEKA!!

27. svibnja 2020. 0 By Lala

BIK nekrunisani kralj zodijaka!

Posao:

Vi ste od onih koji imaju radnu naviku, a stekli ste je vrlo mladi. Niste uvek ziveli kako ste hteli i zeleli, kao sto to zelimo svi mi. Oduvek ste se morali boriti za svaku svoju zelju, pa makar bila mala i beznacajna.

Jos od skolskih dana ste se poceli ponasati odgovorno, i to vam je dalo velike rezultate.Nikada se niste oslanjali na druge, a ziveli ste tako da se  niste imali na koga ni osloniti. Bili ste vredni, savesni i odgovorni jos od deteta.

Svaki svoj uspeh ste sticali sami, i nikada vam nista nije poklonjeno na lepe oci. Savesno i vredno ste ucili, dobijali ocene zasluzno i nikako drugacije. Kasnije ste pokazali zelju za vecim napredovanjem i kao je vreme odmicalo, vi ste postali zrela licnost. Vrlo mladi ste zavrsili skolu i dobili zaposlenje . Morali ste izneti crno na belo, i pokazati ono sto se naucili.

Pocetak je svima tezak, pa i vama je bio.  Vasi poceci su zahtevali paznju, a vi ste odgovorni. Isli ste stepenicu, jednu po jednu, i sada ste tu zadovoljni i na lepom radnom mestu. Zasluzio je to vas rad, zalaganje i visoke ocene u vasoj diplomi.

Vi ste vrlo postovan i cenjen radnik, a kao saradnik ste jako pozeljni. Vas svi vole jer ste srdacni, otvoreni za pomoc i saradnju. Mada ste uspesni u svemu, vi ste prosti, ne trsite se i ne masete svojim znanjem i pamecu pred drugima. Od vas nema ni jaceg po znanju, ni boljeg coveka po dusi.

Volite da saslusate, imate strpljenje, i znate kako sa ljudima. Imate takta i idealan nacin pristupa i poslu i kolegama. Zato vam treba dati krunu, za sve tasluge, jer ste nekrunisani kralj zodijaka. svi vam se trebaju pokloniti!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2