POKLONITE SE nekrunisanom KRALJU zodijaka! Od njega nema ni JACEG ni BOLJEG COVEKA!!

POKLONITE SE nekrunisanom KRALJU zodijaka! Od njega nema ni JACEG ni BOLJEG COVEKA!!

27. svibnja 2020. 0 By Lala

Ljubav:

Vi ste od onih koji zive za ljubav svoga partnera. Jako ste pozrtvovani u ljubavi i sve dajete od sebe u vezi.

Vase veze moraju biti zasnovane iskljucivo na osecanjima.  Niste osoba koja se zaljubi svakih mesec dana, pa joj je lepo kratko. Vi niste tip ljudi koje zanima avantura. Vi ste ozbiljni i ljubav shvatate vrlo ozbiljno.

Kada se zaljubite to mora da bude od sveg srca.Onako kako vas ponesu osecanja, tako i ulazite u vezu, bez najave i neocekivano. Kada volite to cinite punim srcem i najiskrenije sto mozete. Uvek to mora da bude obostrano i da traje sve dok se dajete oboje.  Vasa veza uvek zavisi od vaseg partnera, jer nikada sami ne cinite da dodje kraj.

Imate korektan odnos u svakom trenutku, pa i ako krene kako ne valja. i tada zelite da date sansu da se prebrodi los momenat. Svi imamo lose dane, a kod vas oni zahtevaju iskren i otvoren odnos, i razgovor koji ce pomoci resenju. Zahtevate da vas partner ne laze, ma kako bolna bila istina. To je jedino sto je uslov koji se mora postovati.

Bas zato vas je lako voleti, jer ste nezni, nesebicni i pouzdani.  Kada vas ljubav ponese, ona vas nosi kao list voda, i uvek vas nosi u dobrom smeru. A vas smer je uvek tamo gde je tolerancija na prvome mestu.

Stranice: 1 2